פורסם 2006 בנובמבר 2318 שנים ניראה לי שכן.. כי אז במקום שהווינדוס יעבוד על 32 מיליון צבעים הוא יעבוד על 64 מיליון צבעים..וינצל את יכולת ה64BIT שבמעבד
פורסם 2006 בנובמבר 2318 שנים מחבר שאני פותח את קובץ ה-ISO כתוב לי שם AMD... זה מתאים גם לאינטל? בטוחים?
פורסם 2006 בנובמבר 2318 שנים השאלה האם זה גם עדיף?מתוך ניסיון? לא!!כפי שאתה רואה את המפרט שלי, גם המעבד שלי תומך 64Bit. אבל לא כדאי להתקין את Windows 64Bit ביגלל חוסר דרייברים,3% מהדרייברים שמותקנים אצלך במחשב אין להם גירסה שתומכת ב-64Bit.מקווה שעזרתי!בתודה!''ניראה לי שכן.. כי אז במקום שהווינדוס יעבוד על 32 מיליון צבעים הוא יעבוד על 64 מיליון צבעים..וינצל את יכולת ה64BIT שבמעבד'' היתרון היחיד
פורסם 2006 בנובמבר 2318 שנים מן הסתם הוא צודק לי אין ניסיון אם זה.. וזה באמת הגיוני שיהיה בעיה של דרייברים..ד"א אין אפשרות לעדכן את הדרייברים שלא תומכים?
פורסם 2006 בנובמבר 2318 שנים ניראה לי שכן.. כי אז במקום שהווינדוס יעבוד על 32 מיליון צבעים הוא יעבוד על 64 מיליון צבעים..וינצל את יכולת ה64BIT שבמעבדאני אל יודע מה איתם אבל זה שטויות במיץ מה שרשום פה לפי מה שאני יודע זה מאוד לא קשור לצבעים חחחחחחחחזה יותר כמו ערוצי מידע אני לא ממש יודע איך להסביר את זה.
פורסם 2006 בנובמבר 2318 שנים אם אתה אומר..לי יש ניסיון ב- windows 64Bit אבל לא מעמיק, אני הוספתי את הציטוט כי חשבתי של-PerGola יש ניסיון רב ומעמיק בעניין עד שהוא כתב:מן הסתם הוא צודק לי אין ניסיון אם זה.. וזה באמת הגיוני שיהיה בעיה של דרייברים..ד"א אין אפשרות לעדכן את הדרייברים שלא תומכים?סליחה על הטעות!
פורסם 2006 בנובמבר 2318 שנים מה שה X64 במעבד נותן , זה יותר רוחב פס בין המעבד לבין הזכרון , כיום וזה אומר שהמעבד יוכל לעבוד בו זמנית עם יותר זכרון .בלי שום קשר לצבעים .הבעיה כיום ביא דרייברים , אבל בעיקר תוכנות שלא מנצלות את העובדה הזאת .שאני פותח את קובץ ה-ISO כתוב לי שם AMD... זה מתאים גם לאינטל? בטוחים?כן כי לאינטל יש את טכנולוגית ה EMT64 , וזה בדומה ל64B של AMD.
פורסם 2006 בנובמבר 2318 שנים ניראה לי שכן.. כי אז במקום שהווינדוס יעבוד על 32 מיליון צבעים הוא יעבוד על 64 מיליון צבעים..וינצל את יכולת ה64BIT שבמעבדמה?!ואני אחדד...מה?!
פורסם 2006 בנובמבר 2318 שנים לי אין ניסיון עם זה..בואנה תמיד כשאמרו שיש טכנולוגיה של 64BIT חשבתי שזה השינוי ל62 מיליון צבעים..שהרי כשלוחצים מקש ימני על השולחן עבודה מאפיינים הגדרות ואז ששם יהיה אפשר לשנות ל64 מיליון צבעים..כנראה ממש טעיתי.. בכלל אני לאיודע למה חשבתי ככה.. תודה על החידוש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.