עבור לתוכן

x5l או zvm מה אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

אחרי די הרבה זמן שאני מחפש נגן שיתאים לי, צימצמתי את האפשרויות לשני הנגנים שקצת קשה לי להחליט איזה מהם יותר מתאים לי.

בגדול היתרון העיקרי שראיתי שיש לi audio זה הזמן סוללה. מניסיון שהיה לי עם דיסקמנים, מבחינתי זה יתרון די רציני.

עוד שני יתרונות נחמדים; אחד שהמוזיקה מסודרת בתיקיות והשני שאפשר להעביר קבצים מהמחשב בלי תוכנה מיוחדת (יכול להיות שיש את היתרונות גם בzvm?).

לגבי הzvm נראה לי שהיתרון העיקרי שלו הוא המסך שכנראה קצת יותר מתאים לצפיה בסרטים.

בנוסף כמעט בכל ביקורת מהללים את איכות הסאונד של קריאייטיב, אז אם אתם יודעים עד כמה מהותי ההבדל אם ביכלל אני אשמח לדעת.

דבר אחרון, הבנתי שהzvm מתחבר לטלויזיה (למרות שהקבל לא מסופק), לxl יש גם אופציה כזאת?

לכל עזרה הערה או הארה אני ישמח לתגובה :)

פורסם

מאיפה האנשים מקבלים את הרעיון שצריך תוכנה מיוחדת בשביל ה ZVM?

הוא עובד עם Drag&Drop בכל מחשב שיש בו ווינדוס XP, לא תוכנה ולא נעליים x_X

לגבי תיקיות- אין את זה בקריאטיב, אבל אפשר להכין פלייליסטים, ובתכל'ס אין כל כך הבדל.

המסך של ה ZVM לא "קצת יותר מתאים לצפיה בסרטים", ההבדלים בינו לבין המסך של ה X5L הם שמים וארץ.

1.8" ברזולוציה של 160X120 ב X5L ליד 2.5" ברזולוציה של 320X240 ב ZVM. הוידאו ב X5L מזוויע למדי, אבל הוא לא נועד בכלל לצפיה בוידאו.

ה ZVM מתחבר לטלויזיה בעזרת כבל RCA ל 3.5 מ"מ שאפשר לקנות בכל חנות שמתעסקת בציוד וידאו, ה X5L לא יכול להתחבר לטלויזיה.

מבחינת סאונד, ה ZVM הוא אחד המכשירים האיכותיים ביותר שיצאו לשוק אי פעם, את ה X5L קח רק אם ה USB HOST וזמן הסוללה משחקים תפקיד מ-מ-ש חשוב אצלך.

פורסם

מה זאת אומרת משחקים?

איזה משחקים אפשר לשים על זה שיפעלו ואיך?

פורסם

ילד, הבנת הנקרא!

"...משחקים תפקיד מ-מ-ש חשוב אצלך."

מה זה אומר? אתה מסוגל להבין?

פורסם

נראה יל הוא חושב שזה קונסולה :lol:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

דבר אחרון, יש הבדל משמעותי בגודל הפיסי שלהם?

פורסם

לא. בכלל לא. אבל ה ZVM קל ב 20 גרם בדיוק.

פורסם

נראה יל הוא חושב שזה קונסולה :lol:

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

אידיוט... אני מבין שזה לא יכול להריץ משחקים -אני מדבר עK טטריס וכאלה....

טמבל :kopfpatsch: :kopfpatsch:

לחבר שלי יש IRIVERH320 והוא התקין DOOM וHL1

פשוט לא ידעתי שאפשר לעשות את זה בX5L

פורסם

נמאס לי להסביר לאנשים שמה שאפשר להתקין על הרוק בקוס זה לא HL1, אלא מוד מפגר לדום.

וכמו שציינתי- אפשר להתקין את המשחקים ב H320 רק על רוק בוקס, שזו מערכת הפעלה חלופית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים