פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים טוב אני מניח שהרבה מהאנשים שיש להם BR-6104K נתקלים ברעש מציק במיוחד של תססססמעיק ולפעמים מוציא מהדעת..ניסיתי כבר הכל !!שמתי את הראוטר בתוך המחשב, לא עזר עדיין שומעים את הרעששמתי אותו בתוך קופסא של עוגיות, עזר טיפה יותר אבל זה מסוג הרעשים שקשה להשתיק..רציתי לדעת אם מישהו מצא פתרונות יותר יצירתיים משליוכן פתחתי תראוטר והרעש לא בא מאיזה מאוורר או משהו
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים הנתב הזה בא בלי מאווררים... וככה גם כל הנתבים הביתיים בערך ( סליחה אבל אני חיב ל ) עכשיו - לא נראה לי שהבעיה הזאת היא נחלת הכלל. נסה להחליף את הנתב (אם יש אחריות אה.. טוב בעצם פתחת אותו אז לא משנה .. ) ובדוק אם מקור החשמל הוא הבעיתי.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר אני מניח שהרעש הוא מהחשמל שעובר שמה או משהו כזה באמת שאין לי מושג לא נראה לי שהייתה איזה מדבקה "שבודקת" אחריות.. בכל מקרה נראה לי גם שנגמרה האחריות
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים גם לי יש את הראוטר הזה וגם אני מתעצבן לפעמים מהזמזום הזה...נראה לי שזה יותר מהשנאי.. אני כבר ירדתי ממנו.. התרגלתי..
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים יש לי שכן שיש לו את הראוטר הזה והוא עושה את הרעש המעצבן הזה...לפי דעתי זו בעייה במתח או משהו...
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים שידרגתי לפני כמה זמן.. לא עזר במיוחד..אבל עכשיו כשאת אומר, למרות שעברו כבר כמה חודשים, אולי זה קשור לבעיית הריסטים של הראוטר שלי :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.