פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים השבוע התחילה בעיה שכמעט כל טורנט שאני מוריד לא משנה איזה תוכנה (ניסיתי 3)רוב ההורדה נזרקת כ rubbish data , יכול להיות שזה אשמת הספקית? (זהב)לחבר שלי גם בזהב יש בדיוק אותה בעיה..לא נראה לי שהטורנט מזוייף או פגום כי כבר ניסיתי הרבה טורנטים אמינים וזה עושה אותה בעיה.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים יש לי בדיוק את התשובה בשבילך. גם לי זה קרה, החלפתי 7 תוכנות ביטורנט, החלפתי מחשב, עשיתי ריסט למודם, החלפתי כבל רשת וכלום לא עזר.ואז מצאתי את הפתרון.לאינטרנט זה יש שרת פרוקסי בדרך שדופק את המידע שאתה מקבל. מה שאתה צריך לעשות זה להכנס לחייגן ולתקן את השם משתמש לצורה הבאה:user%bypassואז אתה עוקף את הפרוקסי שלהם וזה פשוט עובד יפה מאוד.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר אממ אתה יכול להסביר מה זה ואיפה זה חייגן? פשש פעם ראשונה שאני רואה שלמישהו יש תשובה לבעיה הזאת! תודה! חיפשתי חייגן ולא מוגדר אצלי.. יכול להיות בגלל שיש לי ראוטר?
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים איך אתה בדיוק מתחבר לאינטרנט?יש מקום שבו את רושם שם וסיסמא ומתחברהתחל - לוח בקרה - חיבורי רשת - ושם אמור להיות החייגן.אם לא, אז אולי אתה מחובר דרך ראוטר? כי אם כן אתה אמור להגדיר את זה בראוטר
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים וואוו גם לי יש את הבעיה הזו והשתגעתי !גם אני באינטרנט זהב !בבקשה Comieתגיד איך בדיוק אתה רושם את השם משתמש בחייגן ככה שאני יעשה את אותו הדבר בראוטרתודה מראש.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים גם לי יש את אותה בעיה ואני חייב לציין שהתחרפנתיpazer בבקשה פרט איך סידרת את הבעיהתודה.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים למשתמש ADSL אתם רושמים בחייגן:aharoni2%bypass@IInzahavמשתמשי כבלים רושמיםaharoni2%bypassואז עוקפים את הפרוקסי שדופק את ההורדהכמובן ש-aharoni2 זה משהו שאתם מחליפים עם השם משתמש שלכם
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים ולחשוב שהניק שלך הוא "שרלוק"...בשביל שלא ינסו עליך דברים או משהו קצת פחות אמונה באנשים רק תעשה לך טוב
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים שרלוק זה כינוי....בתכלס אני אחד הטיפשים :-Xבכל מקרה גם אם זה ניסוי וגם אם לא זה פועל(מקווה שלו יעשו לי משהו עם המתשמש).מה כבר יכול לקרות?
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים כל הכבוד על הפתרון, גם לי יש את אותה הבעיה ב"זהב", רק שעכשיו אחרי שהורדתי את הפרוקסי המהירות הורדה שלי נוראית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.