עבור לתוכן

אשכול פדיחותתת :)

Featured Replies

פורסם

מכירים את זה שאתם קוראים למורה שלכם אמא ???

כי אני מכיר.. חחחחח

• תגובות 420
  • צפיות 44.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חבר שלי גילח את ה_ של חברה שלו במקלחת

פתאום אחותו דופקת על הדלת וצועקת:

"נועם! תפסיק כבר להשתמש בסכין שלי!! אני יודעת מה אתה מגלח לה!"

:smile1:

:lol:

כי אני מכיר.. חחחחח

קרה לי פעם אחת, באמת לא נעים.

פורסם

אחלה דברים כתבתם - תמשיכו:)

משהו שקרה לי אתמול - אני הולך לתומי בעיר, אני רוצה להוציא מהכיס כמה מטבעות כדי לקנות קולה

אחת המטבעות נפלה לי

אני מתכופף כדי להרים אותו - והג'ינס (ליוויוס מקורי :bash: ) נקרע

לפחות לבשתי בוקסר.. :cool2:

נסו אתם להתעלם מהמבטים שנשלחים אליכם במשך רבע שעה עד שאתם מגיעים לרכב..

פורסם

כי אני מכיר.. חחחחח

קורה עם המורה לפיזיקה,

בכל זאת אני רואה אותה 8 שעות בשבוע. זה יותר ממה שאני רואה את אמא שלי.

רוב הפעמים רק אני שם לב ;)

פורסם

קורה עם המורה לפיזיקה,

בכל זאת אני רואה אותה 8 שעות בשבוע. זה יותר ממה שאני רואה את אמא שלי.

רוב הפעמים רק אני שם לב ;)

אולי היא כבר התרגלה ;)

פורסם

כי אני מכיר.. חחחחח

מכיר..

זה עצוב, במיוחד שגם אמא שלי מורה :-X

פורסם

כי אני מכיר.. חחחחח

כשהייתי חונך בפר"ח, החניך שלי קרא לי פעם בטעות "אבא" :-\

והוא בכלל לא דומה לי !! :)

פורסם

קניתי טלויזית LCD חדשה לפני שנה וחצי, ישר התקשרתי למינימייזר להתלהב קצת ואמרתי לו "איזה כיף איזה כיף, יונית לוי בWIDESCREEN!!" ואז התחילה המהדורה ובמקום יונית קיבלתי את גדי.

אז אמרתי לדן "WTF איפה יונית?!", ודן ענה לי "מה זאת אומרת איפה, מתחת לשולחן כמובן".

מצחיק, נכון?

יום למחרת אני מספר את הסיפור ל2 חברים בחומוסיה מפורסמת ביפו, אחרי שאני מגיע לפאנץ' והחבר'ה צוחקים, הבחור מהשולחן ליד שישב ליד בחורה שנראתה קצת נבוכה פונה אלי ואומר לי: "סליחה, אתה יודע שזאת אחות של יונית לידי?".

:bash:

אכן פאדיחה אמיתית :lol:

בת כמה האחות? :P

פורסם

בכיתה א', בזמן שיעור התעמלות שיחקנו תופסת צבעים(מי שלא מכיר - "התופס" אומר צבע ואתה חייב לגעת בצבע אחרת אם התופס נוגע בך אתה פסול).

המשחק הלך כרגיל - אדום, נוגעים באדום, שחור נוגעים בשחור וכו'

ואז הגיעה "הפאדיחה":

צבע עור.

כמובן שכל הילדים(חוץ ממני :x) פשוט נגעו לעצמם ביד או בלחי או משהו כזה, אבל אני, בתור אקסהביציוניסט מוצהר ותומך חופש הביטוי כבר אז(כן כן! :P) עליתי על הטריבונות ליד המגרש, כך שהוא היה פרוס לרגלי כמו שאפריקה הייתה פרוסה לפני סימבה(איזה אחלה דימוי!), הורדתי את מכנסיי ותחתוניי, אחזתי באיבר מיני המשתלשל(משתלשל עלק, כיתה א', אני מופתע שמצאתי אותו :x) וצעקתי - צבע עור!!!

ואז, עמדו ובהו בי כולם(כולל המורה, חרמנית...) איזה 10 דקות עד שפשוט רציתי להמשיך במשחק אז החזרתי את מכנסיי ותחתוניי ורציתי להמשיך לשחק, אבל כולם היו בהלם ולקחו אותי לשיחה עם המנהלת וגם הזמינו את ההורים שלי.

זאת פאדיחה! :smile1:

פורסם
wtfbuddyxup_jpg.jpg
פורסם

זו לא פאדיחה, זו הפרעה!

:lol: :lol:

פורסם

אמא תמיד אמרה לי שאני מיוחד :smile1:

ו - למה אתם ערים? :silly:

פורסם

אני הוא המרוקאי שאינו ישן לעולם.

פורסם

בכיתה א', בזמן שיעור התעמלות שיחקנו תופסת צבעים(מי שלא מכיר - "התופס" אומר צבע ואתה חייב לגעת בצבע אחרת אם התופס נוגע בך אתה פסול).

ואז הגיעה "הפאדיחה":

צבע עור.

כמובן שכל הילדים(חוץ ממני :x) פשוט נגעו לעצמם ביד או בלחי או משהו כזה, אבל אני, בתור אקסהביציוניסט מוצהר ותומך חופש הביטוי כבר אז(כן כן! :P) עליתי על הטריבונות ליד המגרש, כך שהוא היה פרוס לרגלי כמו שאפריקה הייתה פרוסה לפני סימבה(איזה אחלה דימוי!), הורדתי את מכנסיי ותחתוניי, אחזתי באיבר מיני המשתלשל(משתלשל עלק, כיתה א', אני מופתע שמצאתי אותו :x) וצעקתי - צבע עור!!!

ואז, עמדו ובהו בי כולם(כולל המורה, חרמנית...) איזה 10 דקות עד שפשוט רציתי להמשיך במשחק אז החזרתי את מכנסיי ותחתוניי ורציתי להמשיך לשחק, אבל כולם היו בהלם ולקחו אותי לשיחה עם המנהלת וגם הזמינו את ההורים שלי.

zz%20-%20waht%20the_jpg.jpg

פורסם

ואז הגיעה "הפאדיחה":

צבע עור.

זו לא פאדיחה, זו הפרעה!

:lol: :lol:

^^^^מה שהוא אמר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים