עבור לתוכן

אשכול פדיחותתת :)

Featured Replies

פורסם

roflmao

• תגובות 420
  • צפיות 44.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה הקשר בין Age of Empires לפלוצים....

פורסם

פלוצים->קארטמן משחק WOW ומחרבן->משחקי מחשב->AOE.

פורסם

פלוצים->קארטמן משחק WOW ומחרבן->משחקי מחשב->AOE.

שמע, הגיוני... :nixweiss:

פורסם

קבלו את jupiter

מה עם ריח??

יא אללה אני עם שפעת עם שיעולים ובנוסף אני נשפך על הריצפה מצחוק

פורסם

אני בכלל חושב שבשני המקרים זה אסון, אומנם זה דבר טבעי אבל אצלינו הבנים יש פחות בושה בלתרוע ליד בחורה

:yelclap: סוף סוף משהו עם ביצים לאמר את האמת בלי לשחק אותה פמיניסט!

אני לא יודע איפה אתם חיים, אבל בטח שיש הבדל, אחרי הכול בנות זה "גזע" יותר מעודן ובנים זה יותר, יותר, נו אין לי את המילה עכשיו אבל אתם מבינים, וזה למה זה יותר פדיחה לבת מאשר לבן!!!

ועוד אני ילדותי???

אם משעמם לך בחיים, אז לא צריך לשחק במחשב כמו איזה חנון מחשבים, משחקי מחשב זה יותר בשעה פנויה או מקסימום שעתיים, שלא מתאים בזמן כזה קצר יחסית להפגש עם חברים.

משעמם לך בחיים? קנה כדור כדורגל או כדורסל ותרד לשחק עם חברים שלך, או סתם תרד עם ה"חברה"

פורסם

ואני חשבתי שבגלל שבנות הן יצורים כאלו "מעודנים", צרייך גם לנהוג לידן בעדינות יתר. אתה יודע, לא לנבל את הפה, לפתוח להן את הדלת, לא להפליץ...

ואחרי זה אתם מתפלאים למה את כל חיי המין שלכם אפשר לספור על 5 אצבעות. :lol:

פורסם

אבל דווקא בגלל שהבנים לא כאלה "מעודנים" הם לא נוהגים בנשים כמו שצריך ( לפחות חלקם )!

ובלי שום קשר, בגלל שבנים פחות מעודנים, זה פחות פחות צפוי שהם יפליצו

ובקשר לנושא: זה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222643.40 אחת הפדיחות!!! :lol: :lol: :lol:

פורסם

אבל דווקא בגלל שהבנים לא כאלה "מעודנים" הם לא נוהגים בנשים כמו שצריך ( לפחות חלקם )!

ובלי שום קשר, בגלל שבנים פחות מעודנים, זה פחות פחות צפוי שהם יפליצו

*יותר צפוי לא?

פורסם

ואחרי זה אתם מתפלאים למה את כל חיי המין שלכם אפשר לספור על 5 אצבעות. :lol:

פורסם

*יותר צפוי לא?

נשמע יותר הגיוני, אבל הקטע שזה לא צפוי שאף אחד מהמינים יפליץ, לכן אני אשאר עם "הגרסה" שלי עד כמה שזה נשמע פחות טוב

פורסם

נשמע יותר הגיוני, אבל הקטע שזה לא צפוי שאף אחד מהמינים יפליץ, לכן אני אשאר עם "הגרסה" שלי עד כמה שזה נשמע פחות טוב

אה אוקיי MISUNDERSTANDING

גם אני תומך בגרסא שלך.

פורסם

תפסיק לאכול חומוס-פול, שעוית וכרוב, תאכל בזמנים קבועים ואל תחטוף כל מיני דברים בין ארוחות והפלוצים שלך יתוזמנו ולא יהיו מסריחים כל כך או חסרי ריח בכלל. הכי חשוב זה לשלוט בצליל. כמו נינג'ה שמכה באפלה... בשקט בשקט... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים