עבור לתוכן

אשכול פדיחותתת :)

Featured Replies

פורסם

^ ברבוס הזכרתה לי קטע שידידה היתה אצלי ואז חבר שלה מתקשר אליה והיא היתה עצבנית כי הוא התקשר כל 5 דקות אז היא ענתה בעצבנות וצעקה עליו " שנייה! אני יורדת!" ניתקה , לא היה לי נעים כי הוא היה חבר טוב שלי והוא רב איתי. :s07:

מה? חבר של מי התקשר?

לגבי טלפתיה-לפעמים אני חושב שאני אורי גלר,סתם כזה חושב טוב עוד 2 דקות אני מסיים פה ואני מתקשר לידידה אחרי חצי דקה היא מתקשרת אלי או פעם אחרת היא שולחת לי הודעה באייסקיו .

או טוב עוד 5 דקות אני מתקשר לאבי ואבי מתקשר שניה אחרי שחשבתי על זה.

גם עם ההורים שלי זה קורה -איך זה שהם עוד לא התקשרו? והם מתקשרים.

• תגובות 420
  • צפיות 44.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אחד הקטעים..

יש לי ילדה אחת בשכבה, שההורים שלה יום אחד לא היו בבית

אז היא שכבה עם חבר שלה[שמבוגר ממנה בכמה שנים] במיטה של ההורים שלה

אחרי שעשו מה שעשו החבר שלה לקח תקונדום ושם על השידה ליד המיטה, והם יצאו לעיר

אח"כ ההורים שלה חזרו ובואו נגיד שבערך שנה היא לא ממש יצאה מהבית חוץ מהביצפר :lol:

פורסם

בנעורי (לפני הצבא ) עבדתי עם שיפוצניק והיו לי שתי פדיחות :

1.פעם אחת הלכנו לקנות צבע במרכז מסחרי של איזה עיר ,והבוס שלי ביקש ממני לקחת את הצבע לאוטו ,

*לקחתי את הצבע ,הלכתי לכיוון האוטו איכשהו החלקתי וכל הצבע (5 ליטר) נשפך על הרצפה במרכז המסחרי

2.בבית של איזה מישהו שיפצנו את המקלחת , הבוס שלי ביקש ממני לקדוח עם ה קונגו ברצפה קצת כדי שיהיה מקום

לתעלות הקטנות האלה של הביוב

*קדחתי וקדחתי... עד שעשיתי חור ברצפה " side to side " לתקרה של השכנים מתחת....

פורסם

חחחחחחחחחח הצבע הרג אותי :lol:

פורסם

^ ברבוס הזכרתה לי קטע שידידה היתה אצלי ואז חבר שלה מתקשר אליה והיא היתה עצבנית כי הוא התקשר כל 5 דקות אז היא ענתה בעצבנות וצעקה עליו " שנייה! אני יורדת!" ניתקה , לא היה לי נעים כי הוא היה חבר טוב שלי והוא רב איתי. :s07:

לא הבנתי מה מצחיק פה?!?!

פורסם

התמונה הראשונה היא דריה (ויטניר) בכבודה ובעצמה

זאת לא אני, בכלל גם לא דומה לי. וה-oi-toy שלי הרבה יותר חתיך. ::)

פורסם

זאת לא אני, בכלל גם לא דומה לי. וה-oi-toy שלי הרבה יותר חתיך. ::)

מה oi toy בייצ'ט רצינית הא?

פורסם

כמו שיש Boy-toy, יש Oi-toy. Oi-toy זה פשוט אחד כזה מהסצינה. :cool2:

פורסם

כאילו היא יורדת לו?

תלוי איך היא אמרה את זה, זה לא כל כך ברור פה.

פורסם

כאילו, מה אתה רוצה?

פורסם

אני חושב שהוא הגיב לזה:

פורסם

:xyxthumbs::lol:

כן :P

בטעות שחכתי לצוטט את ההודעה שלו :P

פורסם

אוקיי, פאדיחה רצינית...

בשנה שעברה שמתי עיני על אחת מהשכבה שלי, אבל היותי ט'ניק מסריח לא יכלתי פשוט להזמין אותה לדייט...

אז ככה אני מתענה איזה שבועיים עד שבסוף אני מזמין אותה לדייט... וכלכך התרגשתי שלא שמתי לב איזה יום זה היה...

זה היה יום השואה :kopfpatsch:

פורסם

אתה צוחק היה לי מקרה דומה ב1 באפריל שהייתי קצת יותר קטן אני בא למישהי "רוצה להיות חברה שלי" וזה אחרי 1001 שיכנועים ותכנונים מחברים בסוף התשובה שאני מקבל "גיחי גיחי אחד באפריל, לא מצחיק" לא הבנתי מאיפה זה נפל עלי ולך תסביר לה שאתה רציני.

פורסם

אוקיי, פאדיחה רצינית...

בשנה שעברה שמתי עיני על אחת מהשכבה שלי, אבל היותי ט'ניק מסריח לא יכלתי פשוט להזמין אותה לדייט...

אז ככה אני מתענה איזה שבועיים עד שבסוף אני מזמין אותה לדייט... וכלכך התרגשתי שלא שמתי לב איזה יום זה היה...

זה היה יום השואה :kopfpatsch:

כניראה ממש הייתה שקוע בה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים