פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים התוצאה בסדר גמור. הטמפ' לא!!65 מעלות זה יותר מדי. תקנה את הפריזר ב140 ש"ח ותהיה נטול דאגות.אם יש לך בעייה ביציבות אתה תדע. או שהתוכנה תציג שגיאה, או שהמחשב יקרוס.אני רק מקווה שיש לך גם ספק כוח נורמלי - זה חשוב.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים תודה מראשהPI נועד כדי לאמץ את המחשב... ולבדוק את היציבות שלולגבי התוצאות אני לא יכול לעזור לך למה אני לא זוכר..לגבי הציפים בכל פס יצור של מעבדים יש מעבדים יותר טובים ויש מעבדים פחות טובים...בכל מקרה רובם יכולים לעבוד יותר מהר מאשר מהירות הסטוק...
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים הPI לא מתאים לבדיקת יציבות. אפשר לבדוק גם איתו, אבל אם עברת PI זה לא אומר שאתה יציב. פשוט אם לא עברת PI - זה אומר שמצבך בכי רע(מבחינת יציבות).כפי שאמרתי התוצאה בסדר גמור לPI.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר התוצאה בסדר גמור. הטמפ' לא!!65 מעלות זה יותר מדי. תקנה את הפריזר ב140 ש"ח ותהיה נטול דאגות. אני אקנה את מה שהמלצת לי בת'רד האחר :טוניק 120אם יש לך בעייה ביציבות אתה תדע. או שהתוכנה תציג שגיאה, או שהמחשב יקרוס.אני רק מקווה שיש לך גם ספק כוח נורמלי - זה חשוב. רשמתי במפרט שלי 620w liberty תודה מראש
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים כל עוד המעבד לא עושה throttling [האטת מהירות המעבד] אין ממש מה לדאוג.... המעבדים האלה מוגנים מפני הרס אפשר לומר,ברור שאי אפשר להתעלל בהם אורך זמן... יש תוכנה שמראה מתי המעבד מבצע זאת. לא זוכר את השם... תמצא את הטמפ הגורמת לזה ותרד מטמפ" זו ליתר בטיחות באיזה 5 מעלות... לגביי קירור אם אתה רוצה להמשיך בOC,טוניק טוואר הוא מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.