עבור לתוכן

עזרה בהתחברות USB לרשת האלחוטית

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

יש לי נתב אלחוטי (DI-524 מבית D-link) ויש לי חיבור USB שהוא DWL-G122.

התקנתי את הדריברים המתאימים ואת החומרה, לאחר מכן ביצעתי התחברות לרשת האלחוטית והכנסתי מפתח רשת.

הכל נראה טוב ויפה עד שבאמצע ההתחברות, במצב "מייבא כתובת רשת", זה מפסיק את ההתחברות ואומר שאירעה בעיה.

מופיע לי חלון ובו כתוב: "קישוריות מוגבלת או חסומה - יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבי רשת מסויימים. בעיה זו אירעה מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב".

ניסיתי ללחוץ על כפתור ה"תקן" שמופיע שם, אך הבעיה ממשיכה גם לאחר נסיון זה.

מה לעשות? איך פותרים את הבעיה?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

יש לך שני אפשרויות

1. כנס לנתב שלך והפעל את אפשרות ה DHCP - יגרום לחלוקת כתובות אוטומטית.

2. כנס לאפשרויות הכרטיס שלך, בחר ב TCP/ IP ותכניס כתובת IP מקומית סביר להניח ש 192.168.1.2 יפעל לך או משהו אחר במקום ה 2 אם מתחשק לך.

פורסם

הרבה פעמים זה קורה כשרושמים את המפתח רשת לא נכון.

במקרה כזה גם להכניס IP סטטי לא יעזור.

תבדוק את ההגדרות הצפנה בנתב, תנסה להוריד את הצפנה לגמרי ולהתחבר, אם הבעיה ממשיכה אז זה כנראה בעיה בכרטיס אלחוטי.

תבדוק את מה שxthread הציע, ואם עדיין לא עובד תסיר ותתקין את המתאם האלחוטי מחדש, רצוי על USB אחר.

פורסם
  • מחבר

יש לך שני אפשרויות

1. כנס לנתב שלך והפעל את אפשרות ה DHCP - יגרום לחלוקת כתובות אוטומטית.

2. כנס לאפשרויות הכרטיס שלך, בחר ב TCP/ IP ותכניס כתובת IP מקומית סביר להניח ש 192.168.1.2 יפעל לך או משהו אחר במקום ה 2 אם מתחשק לך.

תודה רבה אני ינסה את זה עוד רגע!

הרבה פעמים זה קורה כשרושמים את המפתח רשת לא נכון.

במקרה כזה גם להכניס IP סטטי לא יעזור.

תבדוק את ההגדרות הצפנה בנתב, תנסה להוריד את הצפנה לגמרי ולהתחבר, אם הבעיה ממשיכה אז זה כנראה בעיה בכרטיס אלחוטי.

תבדוק את מה שxthread הציע, ואם עדיין לא עובד תסיר ותתקין את המתאם האלחוטי מחדש, רצוי על USB אחר.

רשמתי את המפתח רשת מדויק ואני יודע מה המפתח רשת שלי.

הבעיה היא לא בכרטיס האלחוטי כי לפני שקניתי את המחשב החדש זה עבד מצוין במחשב הקודם.

עריכה:

יש לי בעיה כשה-IP מוקצה ידנית, איך אני מפעיל את אפשרות ה-DHCP בנתב?

עריכה 2:

סדרתי את הבעיה, בסוף לא רשמתי את המפתח רשת טוב אז תיקנתי וזה הסתדר.

תודה רבה לשניכם! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים