פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים מחבר link=topic=220631.msg1933484#msg1933484 date=1164225518]כשה לי לאמין שאתה עשיתה את זה... מאיפה אתה אני רוצה ליראות את זה בעיניי אם אתה עשיתה אתזה באמת כל הכבוד יש לך שורשים של יפני... חחח שורשים שלי יפני הרגת אותי פה 2.3M? זה כלום: ואוו! כל הכבוד. אבל לא כתבת אם אתה עשית את זה או לא. יש לי אתגר חדש אני לא מבין איך. אני לא מצליח לעשות 10K :'( תתאמן הרבה
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים בואנה מדהים! אתה לא נורמאלי אחי. ואני חשבתי שאני תותח כשהגעתי ל 350000.. 8) לא ידעתי שזה אפשרי לסוע כל כך מושלם.. אבל מה, אני מזמין אותך לתחרות כזאת נגדי במציאות בירידת פרויד בחיפה..
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים מחבר 2.3M? זה כלום: אז זהו שבדקתי את העניין וזה פשוט כי לדעתי יש באג במשחק. אם אתה נוסע ממש מהר אז אתה מקבל יותר נקודות בצורה לא פרופורציונלית. המכונית הכי טובה להגיע לכזאתי תוצאה היא ה 350Z כמובן שעשיתי לה טסט זה מה שהשגתי ב 20 דקות בואנה מדהים! אתה לא נורמאלי אחי. ואני חשבתי שאני תותח כשהגעתי ל 350000.. 8) לא ידעתי שזה אפשרי לסוע כל כך מושלם.. אבל מה, אני מזמין אותך לתחרות כזאת נגדי במציאות בירידת פרויד בחיפה.. חחחח שמה אין ספק שאתה לוקח אותי כי אין לי ניסיון בשטח. נהגתי טיפה על אימפרזה טורבו 2000 אבל זהו. סעמק הכי הרבה שהצלחתי לעשות זה 900 ומשהו אלף =\ תתאמן הרבה. אל תתנגש בקירות זה הכי חשוב. תנסה להשלים את כל המסלול בדריפט אחד גדול. מערכת הניקוד די מפגרת לדעתי. אבל אולי זה בגלל שיש שני סוגי דריפט במשחק. השני הוא הקלאסי שתמיד היה. אבל את הראשון אני יותר אוהב תנסה למשוך את הדריפטים כמה שיותר. [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים עשיתי 2.8 M בדריפט של עיר בלי להתקע אבל עשיתי את זה די לאט כך שהיה אפשר לעשות יותר וממש לא צריך לחרוש על זה!אלא אם כן שעה ביום זה נחשב הרבה?
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים לא נראה לי, כי אין לי מושג מה זה אבל חרשתי את הדריפט בדמו כך שזה מסביר קצת יותר טוב למה. ממש היה כיף...
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אז זהו שבדקתי את העניין וזה פשוט כי לדעתי יש באג במשחק. אם אתה נוסע ממש מהר אז אתה מקבל יותר נקודות בצורה לא פרופורציונלית. המכונית הכי טובה להגיע לכזאתי תוצאה היא ה 350Z כמובן שעשיתי לה טסט זה מה שהשגתי ב 20 דקות תנסה לעשות דריפטים עם הקורבט, תראה כמה נקודות תקבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.