פורסם 2002 בנובמבר 2722 שנים יש לי md n707 והתוכנה המצורפת לא מרשה להעתיק מה שהוקלט על ידי הMD אל תוך המחשב, מי שיודע איזה דרך, אנא יודיע ליותודה רבה
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים ניחוש חם וחזק - גם בעתיד לא תהיה תמיכה כזאת , דבר כזה בחיים לא יבוא מצד חברה מכובדת כמו סוני .
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים 1. מתארגנת עצומה די רצינית כך שיש סיכוי בעתיד.2. אחרי הכל זו רק תוכנה, ולדעתי זה עניין של זמן עד שיצא פאטץ או תוכנהשתאפשר CHEK IN.
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים אני מכיר את העצומה - בעצמי חשבתי להשתתף בה , הפאטץ זה דווקא דבר הגיוני , אבל הבעייה היא שהחומרה שמדובר עליה היא המינידיסק עצמו - חומרה קצת פחות מוכרת למתכנתים שרגילים לפרוטוקולים מוכרים וחומרת מחשבים, אבל אולי - מי יודע בואו נקווה ונאמין....
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מחבר לא הבנתי איזה פגיעה בזכיות יוצרים יש פה, הרי מדובר בהקלטה עצמיתגם יש לדעת אם הבעיה היא בתוכנה בלבד, או בחומרה שאי אפשר לפצוח ולשנות מבלי עזרת סוני
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים במקרה הגרוע אפשר להקליט דרך היציאה האנלוגית (של האוזניות)לתוך הline in של המחשב. (בתקווה שיש כרטיס קול סביר.)אני עושה את זה במינידיסקים של חברים, מתי שאני רוצה להשתמש במינידיסק להקליטחזרות שלהם. (הם מנגנים, הכל מחובר למיקסר, ואני מקליט עם המיני)
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים הקלטות אנאלוגיות,והקלטות דיגיטליות ללא SCMS ניתן להעלות בחזרה עם deck בעל יציאה אופטית.
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים תחפש תוכנה צד שלישי...אני עם הנגן MP3 שלי גם רציתי לעשות..ואז מצאתי תוכנה שמפשרת..
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים תראה , זה שהוא שם תמונה של בחורה זה לא אומר שהוא בחורה ;D בכל מקרה שתבין : אין שום (!!) דרך לעשות העברה בצורה דיגיטלית (ואני מתכוון להעברת קובץ לא הקלטה אופטית) מהמינידיסק למחשב , ומן הסתם אין שום דרך להעביר אודיו מהמינידיסק למחשב במהירות גבוה יותר מזמן אמת. הדרך היחידה היא הקלטה בזמן אמת למחשב שזה כמו להקליט מכל דבר אחר , דיסקמן ווקמן וכו'. (ואתה לא חייב תוכנת הקלטה צד שלישי,למרות שמומלץ,אך יש גם בווינדוס). שתבין גם , זה לא מגבלה טכנית אלא אינטרס מובהק של סוני נגד העתקה לא חוקית של מוזיקה זה הכל , והמוזיקה מגלגלת הרבה הרבה יותר כסף מהמינידיסקים, אז ספק אם זה ישתנה...
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים טוב שמע,לא יודע מה איתכם, אני אישית גם חיפשתי המון זמן את הפיצ'ר הזה.מאחר שאני אוהד הדוק של מינידיסקו (האתר-www.minidisco.com) ואפילו הזמנתי משם שני מינידיסקים שונים, אני בודק אותו לעיתים תכופות, ולא מזמן מה אני רואה שם? גירסא של נרו שביחד עם תוכנה בשם simple burner מאפשרת צ'ק אין ואאוט לא מוגבל, כן שמעת אותי לא מוגבל!.. (היא עלתה רק 13 דולר) הבעיה היא שעכשיו כשאני מסתכל אין אף איזכור לזה... אתה תמיד יכול לבקש מהם מידע על זה במייל (יש להם שירות לקוחות יוצא מן הכלל) את הפרטים המלאים על איך זה עובד הם יסבירו לך יותר טוב ממני, בלי קשר לעובדה שאני לא זוכר במדיוק איך זה עובד...בכל אופן, מרווה שעזרתי :saint:
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים מחבר לא הבנתי מה זה "גירסא של נרו ", ומה בדיוק עלי לבקש מהם באימיילתודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.