עבור לתוכן

לעשות chek in מהקלטת המיני דיסק

Featured Replies

פורסם

יש לי md n707 והתוכנה המצורפת לא מרשה להעתיק מה שהוקלט על ידי הMD אל תוך המחשב, מי שיודע איזה דרך, אנא יודיע לי

ותודה רבה

פורסם

כרגע אין אפשרות, כי מבחינת סוני זה פגיעה בזכויות יוצרים.

פורסם

ניחוש חם וחזק - גם בעתיד לא תהיה תמיכה כזאת , דבר כזה בחיים לא יבוא מצד חברה מכובדת כמו סוני .

פורסם

1. מתארגנת עצומה די רצינית כך שיש סיכוי בעתיד.

2. אחרי הכל זו רק תוכנה, ולדעתי זה עניין של זמן עד שיצא פאטץ או תוכנה

שתאפשר CHEK IN.

פורסם

אני מכיר את העצומה - בעצמי חשבתי להשתתף בה ,

הפאטץ זה דווקא דבר הגיוני , אבל הבעייה היא שהחומרה שמדובר עליה היא המינידיסק עצמו - חומרה קצת פחות מוכרת למתכנתים שרגילים לפרוטוקולים מוכרים וחומרת מחשבים, אבל אולי - מי יודע :) בואו נקווה ונאמין....

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איזה פגיעה בזכיות יוצרים יש פה, הרי מדובר בהקלטה עצמית

גם יש לדעת אם הבעיה היא בתוכנה בלבד, או בחומרה שאי אפשר לפצוח ולשנות מבלי עזרת סוני

פורסם

במקרה הגרוע אפשר להקליט דרך היציאה האנלוגית (של האוזניות)

לתוך הline in של המחשב. (בתקווה שיש כרטיס קול סביר.)

אני עושה את זה במינידיסקים של חברים, מתי שאני רוצה להשתמש במינידיסק להקליט

חזרות שלהם. (הם מנגנים, הכל מחובר למיקסר, ואני מקליט עם המיני)

פורסם

הקלטות אנאלוגיות,והקלטות דיגיטליות ללא SCMS ניתן להעלות בחזרה עם deck בעל יציאה אופטית.

פורסם
  • מחבר

איך מקליטים בלא SCMS ?

והאם הcheck in הוא ביותר מהירות מזמן אמת ?

פורסם

תחפש תוכנה צד שלישי...

אני עם הנגן MP3 שלי גם רציתי לעשות..

ואז מצאתי תוכנה שמפשרת..

פורסם
  • מחבר

חיפשתי תוכנה ולא מצאתי

אולי את יכולה לעזור לי בזה, אודה לך מאד מאד

פורסם

תראה , זה שהוא שם תמונה של בחורה זה לא אומר שהוא בחורה ;D

בכל מקרה שתבין : אין שום (!!) דרך לעשות העברה בצורה דיגיטלית (ואני מתכוון להעברת קובץ לא הקלטה אופטית) מהמינידיסק למחשב , ומן הסתם אין שום דרך להעביר אודיו מהמינידיסק למחשב במהירות גבוה יותר מזמן אמת. הדרך היחידה היא הקלטה בזמן אמת למחשב שזה כמו להקליט מכל דבר אחר , דיסקמן ווקמן וכו'. (ואתה לא חייב תוכנת הקלטה צד שלישי,למרות שמומלץ,אך יש גם בווינדוס).

שתבין גם , זה לא מגבלה טכנית אלא אינטרס מובהק של סוני נגד העתקה לא חוקית של מוזיקה זה הכל , והמוזיקה מגלגלת הרבה הרבה יותר כסף מהמינידיסקים, אז ספק אם זה ישתנה... :(

פורסם

טוב שמע,

לא יודע מה איתכם, אני אישית גם חיפשתי המון זמן את הפיצ'ר הזה.

מאחר שאני אוהד הדוק של מינידיסקו (האתר-www.minidisco.com) ואפילו הזמנתי משם שני מינידיסקים שונים, אני בודק אותו לעיתים תכופות, ולא מזמן מה אני רואה שם? גירסא של נרו שביחד עם תוכנה בשם simple burner מאפשרת צ'ק אין ואאוט לא מוגבל, כן שמעת אותי לא מוגבל!.. (היא עלתה רק 13 דולר) הבעיה היא שעכשיו כשאני מסתכל אין אף איזכור לזה... אתה תמיד יכול לבקש מהם מידע על זה במייל (יש להם שירות לקוחות יוצא מן הכלל) את הפרטים המלאים על איך זה עובד הם יסבירו לך יותר טוב ממני, בלי קשר לעובדה שאני לא זוכר במדיוק איך זה עובד...

בכל אופן, מרווה שעזרתי :saint:

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה זה "גירסא של נרו ", ומה בדיוק עלי לבקש מהם באימייל

תודה רבה

פורסם

תנסו את הלינק הזה

Simple Burner

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים