פורסם 2006 בנובמבר 2218 שנים אז ככה החלטתי שבנתיים אני קונה מחשב ואני משתמש בכרטיס מסך שבלוח אם במשך כמה חודשים עד שיצא כרטיס מסך תומך DX10 ב1500 שקל בערך אז הני רוצה לשאול בקשר לשני לוחת אם האם יש בהם כרטיס מסך מובנה ואם כן אז הוא יוכל להריץ משחקים חדשים (לא חייב בגרפיקה גבוהה רק להריץ מהר) ולאיזה כרטיס מסך הוא בערך משתווה אז הדגם הראשון: GIGABYTE? M55Plus-S3G AM2, 6100, DDRII 800, PCI-E? השני: GIGABYTE ?M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? תודה מראש
פורסם 2006 בנובמבר 2218 שנים יש לי את הלוח הראשון והשתמשתי עם הכרטיס מסך שעל הלוח במשך חודשיים ות'אמת הוא הריץ לי את כל המשחקים נאמר את fear ואת חבילת ההרחבה של המשחק הוא מריץ בלי בעיות על הגדרות נמוכות...ואם תגדיל את הזכרון ל-1024 תוכל לשחק גם על הגדרות בינוניות בסבבה ועל הגדרות נמוכנות במהירות... בגלל שהכרטיס מובנה ואין לו זיכרון משל עצמו אז הוא גוזל מ-ram של המחשב אז אם תגדיל את הזיכרון לא תהיה לך שום בעיה להריץ כל משחק על הגדרות נמוכות\בינוניות
פורסם 2006 בנובמבר 2218 שנים מחבר אוקיי תודהאני קונה 1 ג'יגה זכרון למחשב אז אני חושב שהוא יפעיל לי בנתיים ניד פור ספיד קארבון אחד מהמשחקים שאני הכי רוצה ועוד טוביםובעוד כמה חודשים כשתצא גרסא ב1500 שקל בערך של כרטיס מסך תומך DX10 אני אקנה אותו אבל עדיין אני צריך תשובה על הלוח השני אם יש לו כרטיס מסך מובנה
פורסם 2006 בנובמבר 2218 שנים מחבר אוקיי תודה.אני חושב אז שאני אקח את הראשון או שאני אחפש עוד כמה ב KSPתודה...
פורסם 2006 בנובמבר 2218 שנים 6150 לא יותר חדש, הוא יותר גבוהה בסדרה זה נכון אבל נראה לי שכל ההבדל זה מקודדי וידאו בחומרה ובכל מה שקשור למשחקים אין הבדל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.