עבור לתוכן

שאלה בקשר להתקנת DD-WRT על LINKSYS WRT54GL

Featured Replies

פורסם

שלום

כפי שמובן מהכותרת, יש לי נתב LINKSYS WRT54GL. אני מחובר לאינטרט בכבלים ומעוניין לשדרג את הקושחה ל-DD-WRT. אני יודע איך משדרגים, אני רק צריך לדעת האם ניתן לשדרג עפ"י הנתונים שלי (מחובר לכבלים + נתב מדגם WRT54GL).

תודה

:hi:

פורסם

קודם כל - :xyxthumbs::yelclap: :yelclap: :yelclap:

ועכשיו - קודם כל, הGL מתאים לשדרוג (כמו שאפשר לראות באתר של DD_WRT). פשוט הורד את הקושחה (אני משתמש ב V23 SP1 ) ותפליש עם ה GENERIC כמו שכתוב בהוראות.

בנוגע לכבלים - אם הייתי המצבך - הייתי מנסה. ניסוי וטעיה. זה מה שגורם לאנשים ללמוד ולהבין טוב יותר. אני לא יודע אם זה יעבוד. תנסה. מקסימום תחזור לקושחה המקורית.

בהצלחה. :)

כתוב כאן מה יצא.

פורסם

למה יש בעיה מסוימת עם הראוטר הזה ועם חיבור אינטרנט דרך הכבלים ?

פורסם

DD-WRT לא התאימו את החייגן שלהם לארץ. כנראה עובד טוב עם ISP ים באירופה למשל או בארה"ב, אבל הוא לא ייעודי ל ISP ים בארץ. לכן יכולה להיות בעיה.

לא מזמן היה כאן ויכוח על התאימות שלו וניתנו דיעות בעד ונגד. חלק אמרו שהם ראו מקרים שזה עובד וחלק אמרו ההיפך.

לכן אני מציע שתנסה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכל אלה שהגיבו :yelclap:

הפלשתי את הנתב עם dd-wrt v23 sp2 mini ולאחר מכן עם גרסת standart. קינפגתי באותו האופן שקינפגתי את הגרסא העדכנית שבאה עם הנתב - v4.30.5, Apr. 27, 2006 (האינטרנט עבד לי עם הגרסה הזאת). התוצאה - לא הצלחתי לגלוש באינטרנט...

אם יש למישהו רעיונות, אשמח.

תודה ואחלה סופ"ש

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אחרי שבועיים של טרטורים, יש לי חיוג ללא חייגן (ברק013-הוט). עד כמה שאני מבין, לא אמורה להיות לי בעיה כעת להפליש את DD-WRT... השאלה היא איך אני מקנפג את הנתב אחרי?

למשל, ב-Internet Connection Type מה אני אמור להכניס (DHCP, STATIC IP, PPPoE וכד')?

תודה רבה לכל העוזרים :yelclap:

פורסם

DHCP=IP DYNAMIC

בהצלחה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים