פורסם 2001 בדצמבר 1023 שנים אני פשוט מעוניין בלינקים לאתרי חברות שמספקות ADSL, וגם אם יש למישהו מידע על מבצעים/הנחות בהתקנה/בתשלום חודשי אשמח לשמוע. והחלום שלי פשוט לעשות שרת למשחק האהוב עלי Delta Force Land Warior(או משחק אחר באותו סגנון) שירוץ רוב שעות היממה. תודה מראש וחג שמיייח לכולם !!!
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים כנסו שנייה לhttp://www.adsl.org.il/deal.htmסתכלו על השורה: "מחירי מסלול זה תקפים גם ל.."זו איזושהי בדיחה לא מצחיקה שמי שיש לו מודם לא של בזק עדיין משלם?!
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים מחבר תודה על הלינק, אבל לא הבנתי את מחירי התקנה: יש לי קרטיס רשת, אז כמה זה עולה, לאיזה תחום(ירוק או אפור) אני צריך להתייחס ? "דמי שימוש חודשיים" - חודשיים > זה 2 חודשים או חודש אחד ??? דמי שימוש חודשיים = 119 (ירוק) + 99 (אפור) + 39.9 (מודם) = 260ש"ח רק לבזק ????????? נזק, אין מה להגיד. :AR15: אם אני לא יוריד 200KBS אני אחבר את קו טלפון שלי לקוי מתח גבוה ואשרוף להם את מרכזיה. :asthanos:
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים המחירים באתר נתונים כמחירים לאנשים בעלי כרטיס רשת.אז אם יש לך כרטיס רשת ואתה חוכר את המודם מבזק, אתה משלם בחודש 120 שקלים. אם המודם הוא שלך, אתה משלם 100 שקלים בחודש.
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים אם הבנתי נכון זה ככה: יש לך שתי אפשרויות: או לקנות מודם מבזק או לשכור אותו. אם אתה קונה אותו אתה משלם 399 ש"ח על המודם ב10 תשלומים של 39.9 ש"ח לחודש. בנוסף אתה משלם לחודש 99\129\429 לwow\wow extra\wow extreme בהתאמה, ותשלום נוסף לספק. אם אתה שוכר את המודם אתה משלם 119\149\449 ש"ח לחודש בהתאם למסלול שבחרת+ תשלום לספק. כל זה מה שבזק הסבירו לי ואח"כ הם נזכרו להגיד לי שאי אפשר לעשות ADSL בבית שלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.