פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אוי לא, עכשיו גם השוודים שונאים אותנו...למי איכפת?!לי,בסוף כל המדינות ישנאו אותנו ולא תיהיה לנו תמיכה,ותפסיקו לזיין בשכל שאנחנו מדינה חזקה,כי הדבר היחידי שיש לנו זה הצבא,וזה לא עוזר כשיש לך ממשלה בשקל תשעים.(ראה מלחמת לבנון 2)לא היו צריכים לעשות לה שום דבר,היא רוצה לעזור לערבים,שתעזור.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אם לא שמת לב, כולם כבר שונאים אותנו. ראה כל מיני הצבעות באו"ם. בתכלס, כל עוד ארה"ב תומכת בנו אין סיבה לדאגה. ברגע שהיא תפסיק אז הלך עלינו.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים בינגו"מה אתה עשית בשביל מדינה?"לא היו צריכים לעשות לה שום דבר,היא רוצה לעזור לערבים,שתעזור.בינגו.אם לא שמת לב, כולם כבר שונאים אותנו. ראה כל מיני הצבעות באו"ם. בתכלס, כל עוד ארה"ב תומכת בנו אין סיבה לדאגה. ברגע שהיא תפסיק אז הלך עלינו.א. זה לא נכון.ב. ארה"ב היא הדבר הכי גרוע שקרה לישראל.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים "מה אתה עשית בשביל מדינה?"אתה בטח בן 15 נכון? אני את שלי עשיתי וכנראה שיותר מאחרים.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אם לא שמת לב, כולם כבר שונאים אותנו. ראה כל מיני הצבעות באו"ם. בתכלס, כל עוד ארה"ב תומכת בנו אין סיבה לדאגה. ברגע שהיא תפסיק אז הלך עלינו.לכל דבר יש סיבה,ארה"ב לא תומכת בנו מטוב ליבם.ויותר נכון להגיד שולטים,במקום תומכים.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים תקרא לזה איך שבא לך. כל עוד הם תומכים/שולטים בנו מצבנו יחסית טוב. עד שיגמר הנפט באיזורנו...
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים א. יחידה קרבית. (זרוק ניחוש)ב. אני לא חייב לך דין וחשבון...א. OK, אתה קורא לזה לתרום, לי יש שמות אחרים בשביל זה.ב. נכון, אבל אל תבוא בטענות אל אחרים.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים תבחר, יש לי מאגר:לפוצץ ערביםללכת כי חייביםלפרוק עצביםכי ככה חינכולהציל את המדינהלהיות גיבורלהתאבדלבזבז 3 שניםלהושיע את התורהלהפוך את המדינה לדתית וכזו שפועלת ע"פ מצוות התורה והלכות הדתרוצה עוד? יש עוד.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים ההורים שלך בטח מאוד גאים בך. ומה לעשות, זה משהו שחייבים לעשות. ואל תדאג אם אתה לא תרצה לעשות את זה תמיד יהיו "הפראיירים" שכן יעשו את זה.ומה קשור "להפוך את המדינה לדתית וכזו שפועלת ע"פ מצוות התורה והלכות הדת" לשירות בצבא?
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים ההורים שלך בטח מאוד גאים בך. ומה לעשות, זה משהו שחייבים לעשות.האמת? שניהם ימנים.הם אומרים שכן. אני חושב שאם הם היו יודעים עלי משהו אחד אמיתי הם גם היו אומרים שכן, אבל לא היו כ"כ בטוחים.ואל תדאג אם אתה לא תרצה לעשות את זה תמיד יהיו "הפראיירים" שכן יעשו את זה.אל תדאג, אני לא דואג. אני גם לא רוצה וגם לא מאמין שארצה.ומה קשור "להפוך את המדינה לדתית וכזו שפועלת ע"פ מצוות התורה והלכות הדת" לשירות בצבא?קשור, בהחלט קשור. אבל עזוב, אין לי כח להסביר כי זה יהיה ארוך ואתה גם לא תבין אותי(ובטוח שלא תסכים).
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים תבחר, יש לי מאגר:לפוצץ ערביםללכת כי חייביםלפרוק עצביםכי ככה חינכולהציל את המדינהלהיות גיבורלהתאבדלבזבז 3 שניםלהושיע את התורהלהפוך את המדינה לדתית וכזו שפועלת ע"פ מצוות התורה והלכות הדתרוצה עוד? יש עוד.אני מבין שחכמה זה לא בדיוק הצד החזק שלך...לא נורא, אתה תתרגל.עוד דבר, כל עוד אתה לא תורם, עדיף שתשתוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.