עבור לתוכן

מי שאל למה השוודים שונאים אותנו?

Featured Replies

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/507/826.html

כן, בסדר, היא שמאלנית, פעילת שלום וכו' וכו', אז מה, זה נותן זכות לפגוע בה? מדובר בבחורה תמימה שבסה"כ רצתה לבוא וללוות תלמידים פלסטינים לביתהם מהבי"ס או וואטבר שיט, נזק היא לא באה לעשות. מה כן, המתנחלים-המתחנגלים יצאו מזה "גברים", שברו לה בקבוק על הראש וקראו "הרגנו את ישו, נהרוג גם אתכם". כמו איזה חיה זה גורם לישראל להראות אחרי זה?

לא, אני לא שמאלנית, אני אפילו אנטי-איסלאמית, אני מאמינה שהם מנסים להשתלט על העולם. אבל מה הבחורה הזאת הפריעה להם ובמה זה גורם להם להיות שונים מאותם ערבים שהם שונאים? הרי הם מתנהגים בדיוק כמותם ומביאים עוד שנאה ועוד החלטות נגדינו באו"ם. אם פעם שוודיות היו באות להתנדב בקיבוצים, אז היום אפשר לראות למה הן החליפו צד.

• תגובות 63
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

"הרגנו את ישו, נהרוג גם אתכם".

:screwy::lol:

פורסם

אוי לא, עכשיו גם השוודים שונאים אותנו...

למי איכפת?!

פורסם
  • מחבר

האמת, לי כבר לא אכפת, אני כבר שנים מתכננת לעזוב אבל מה על כל מי שישאר פה? אתם חושבים שישראל גדולה על כל העולם? ביום מן הימים לעולם ימאס ממה שקורה פה (כי הפרעות בדרפור או הפצצות באיראן ובצפון קוריאה זה לא מספיק "סקסי"), ישימו עלינו סנקציות ויתנו אור ירוק לכל מזרבני הגמלים לירות עלינו, או גרוע מכך, יחליטו על פשיטה על ישראל וינחילו פה שלטון צבאי.

פורסם

שלטון צבאי רק יטיב על עם ישראל עם הגועל נפש ש"שולט" עכשיו במדינה.

פורסם
  • מחבר

בסדר... אתה באמת רוצה שחיילי או"ם, כן, אלו המסורסים, יסתובבו פה? אם ישימו עלינו סנקציות מכל העולם, הלך עלינו. 99% מהסחורות בארץ הן מיובאות. אנחנו פשוט נרד לזנות כולם ואותם חיילי או"ם יקנו אותנו בשביל פיתה עם פול תוך כדי שהם לא נוקפים אצבע לשמור עלינו מפני המוסלמים.

פורסם

ישימו עלינו סנקציות ויתנו אור ירוק לכל מזרבני הגמלים לירות עלינו, או גרוע מכך, יחליטו על פשיטה על ישראל וינחילו פה שלטון צבאי.

את חייה בסרט!!!!

פורסם
  • מחבר

זה מה שאמרו על מי שהזהיר בפני היטלר. גם אם לא תהיה שום פשיטה צבאית עלינו, אנחנו לא יכולים להיות לבד במערכה, במיוחד כשהמצב הכלכלי שלנו בקריסה מתמשכת (שביבי לא ישיר לי על צמיחה, אולי בכיס שלו יש, אבל במדינה לא). גם ככה אנחנו אי במדבר מוקפים בערבים שמתים לשחוט אותנו כמו כבשים למזבח. ובאמת, נמאס מהפורענות הזאת של המתנחלים. אין שם חוק ולא כלום. ועוד רופא, מתנחל, סרב להגיש לה עזרה רפואית... מה עם שבועת סוקרטס? לקחת לו את הרשיון לאלתר.

פורסם

אבל הרומאים הם אלה שהרגו את ישו מה המתנחלים בחיים לא למדו היסטוריה?

פורסם
  • מחבר

לא, הם למדו מהערבים איך להתנהג.

פורסם

אחרי שתעזבי עדיין תמשיכי לקשקש בפורום הזה?

פורסם

זה מה שאמרו על מי שהזהיר בפני היטלר.

מה הקשר?

איך את משווה בין מנהיג דיקטטור שחרט על דגלו שנאת זרים ועלה לשלטון באמצעות הפחדה ובין זה שיוניפי"ל יכבוש את ישראל מידי צה"ל

תעשי לי טובה

אם כבר אז אפשר להגיד את זה למי שחושב שהאיום של אחמדינאג'אדזשימכחלדנשכ לא ממשי אבל על יוניפי"ל?!?!?!?!

פורסם
  • מחבר

אחרי שתעזבי עדיין תמשיכי לקשקש בפורום הזה?

לא אני ארוץ ישר להאג לספר לכולם איזה קקה של אנשים יש פה ושצרייך להשמיד את ישראל. :screwy:

פורסם

^^^ויפה שעה אחת קודם...

פורסם
  • מחבר

שלטון צבאי רק יטיב על עם ישראל עם הגועל נפש ש"שולט" עכשיו במדינה.

אמר אוהד ביתר. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים