פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים לפני שבועיים שברתי את השיא של עצמי והגעתי ל- 4200 MHZ על קירור סטוק!! (אוויר). אם אני עולה מעל זה יש קריסת מערכת. לדעתי הספק כוח עוצר אותי. הטמפ' נימצא ב- 68-72 צעלות במאמץ מלא שזה גם גבולי. תנו תגובות ועצות.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים חתיחת OC ועוד על קירור סטוקאם בא לך תחליף לקירור יותר רציני , מעניין אם תוכל להגיע יותר רחוקהמערכת יציבה בבאס הזה?
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים יש לו הפריזר {קירור שך AC} לפי מה שאני יודע..הוא גם רשם בסוגריים ליד הקירור סטוק אוויר כלומר קירור אוויר לא משנה איזה.יש לך validation ב4.2 ?
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר יש לו הפריזר {קירור שך AC} לפי מה שאני יודע..הוא גם רשם בסוגריים ליד הקירור סטוק אוויר כלומר קירור אוויר לא משנה איזה.יש לך validation ב4.2 ?למה אתה אומר דברים שאתה לא יודע?יש לי קירור סטוק! העגול המעפן של אינטל.ד"א מה זה validation? אם אני יציב?
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים validation ב-CPUZ - אתה יכול להעלות תוצאות לאתר שלהם והם בעצם מאשרים (ע"י לינק שאתה יכול להראות לכולם...) שהתוצאה באמת התקבלה באפליקציה שלהם ואנחנו יודעים שאתה לא סתם טוב ב-PHOTOSHOP
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים מחבר פוטושופ? מה אני ישקר לכם? בבקשה: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=140235
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים שלום לךרציתי לדעת איך אני יכול לראות את מה שיש לי במחשב כמו איזה מעבד איזה זיכרון וכוומכוון שאני רואה שעשית את זה אני משער שתוכל לעזור לי אז אשמח עם תלמד אותי גם תודה
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים תגידו מה נסגר עם המעבדים האלה , לפי מה שזכור לי צריך קירור מים לעבור את ה 4GHZ - או שאולי מסלפים פה פרטים בכל מקרה , אוברקלוק מדהים - על איזה תדר אתה יציב כסלע?
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים זה עניין של מזל ושל עוד גורמים(כמו סירקולציית אוויר).כל הכבוד על האוברקלוק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.