פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אפשר להוציא ולחבר את הDVI מהמסך שהמחשב דולק או שזה הורס? אפשר אבל למה לך להסתכן ?.... דרך אגב זואת ההודעה הראשונה שלי בפורום
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אין שום סכנה, זה לא מזיק בשום צורהאפשר אבל למה לך להסתכן ?....להסתכן במה בדיוק?
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים כי אני צריך,אני טכנאי ואני עובד עם מחשבים אחרים זה לא בשביל משחק.. חחחחחחח חזק אחי LOL אתה טכנאי ואתה לא יודע דברים בסיסיים בואנה המצב קשה אהה : איזה טכנאי אתה ? מצטער זה פשוט היה חייב לצאת ;D
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מחבר חחחחחחח חזק אחי LOL אתה טכנאי ואתה לא יודע דברים בסיסיים בואנה המצב קשה אהה : איזה טכנאי אתה ? מצטער זה פשוט היה חייב לצאת ;D תגיד אתה טמבל ואתה לא יודע את זה? שמע תמיד יש מה ללמוד ויש לי עוד הרבה מה ללמוד ואני לא יקח סיכונים זה שלמדתי טכנאי זה לא אומר שאני יודע הכל על מחשב ותמיד צריך להיות עם האצבע על הדופק בשביל זה יש תפורום הזה שעוזר כל כך אז עדיף שתשתוק ככה אתה יותר חכם
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים לא יהרוס ולא אבטיחמזכיר לי את סבתא שלי שמתעצבנת אם מעבירים ערוצים מהר כי היא מפחדת שזה יקלקל את הטלוויזיה
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים לא יהרוס ולא אבטיח מזכיר לי את סבתא שלי שמתעצבנת אם מעבירים ערוצים מהר כי היא מפחדת שזה יקלקל את הטלוויזיה וואי אחי... אתה הרגת אותי פה עכשיו :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.