פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים לאחר הרבה קריאה החלטתי לראות מה זה לינוקס עיון קצר באינטרנט העלה את Ubuntu להתקנה אצלי ( קיבלתי אתוו ממגזין אחד ) . הגירסה היא -ubuntu-5.10-live-i386 . הייתה בעיה עם הX-Server ומשהו עם הממשק הגרפי שלי . פניתי לאתר והורדתי את הגירסה החדשה ביותר : ubuntu-6.10-desktop-i386 אוקי , עכשיו הרצתי והכל עלה חלק , רק שהעכבר והמקלדת כאילו תקועים , אי אפשר לזוז ולעשות כלום . קופא . שיחקתי עם ההגדרות קצת וניסתי לא עזר, חיפתי דפקטים בCD ולא מצאתי . מה המקורה לבעיה
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים כמה שאלות:1.ניסית את האובנטו ללא התקנה ?2.מתי נתקע ?ללא התקנה? באמצע ההתקנה או אחריה ?
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר 1. אני לא יודע מה זה . כתוב לי Start Or Install Ubuntu אני נכנס , רואה את הממשק עולה אבל הוא לא מגיב . 2.נתקע אחרי העלייה שכאילו אתה הDesktop שלך ומתחיל לעבוד .
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר וואו חברה , אין עוד תגובה , עברו יומיים . מישהו יכול לעזור לי עם לינוקס ? נ.ב היום קיבלתי מגזים SMB PLUS ובדיוק יש כתבה ענקית על לינוקס אובונטו וכיצד להתשמש
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אני גם קצת חדש בלינוקסאני הייתי מנסה הפצה אחרת כמו ה http://en.opensuse.org/Welcome_to_openSUSE.orgאו http://www.redhat.com/fedora/
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אובנטו הפצה מצויינת - הבעיה היא שהגירסה שבאה עם המגזין ישנה להחריד.גש ל-www.ubuntu.com, תוריד גירסה 6.10, צרוב על CD, תתקין ותהנה.ההתקנה בגירסה החדשה הרבה יותר קלה - ותענוג לעבוד איתה.בהצלחה.
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים מחבר רבותיי תקראו את ההודעהה !יש בעיה עם הגירסה החדשה - ubuntu-6.10-desktop-i386ועכשיו ניסיתי את גירסת ה64Bit , אני עושה Start Or INstall Ubuntu זה מעלה לי כזה משך של בסואונטו וכתוב אקמספל , ואני לא יכול להזיז עכשבר מקלדת כלום . ולמה זה לא מתקין לי אותה על הדיסק קשיח ???
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים סליחה על הפוסט הקודם והלא רלוונטי - הייתי מעט רדום.בכל מקרה:כשאתה מעלה את דיסק ההתקנה מכונן ה-CD (ובוחר START OR INSTALL) המערכת לא מתקינה את עצמה ישר, אלא מעלה אותך ל-LIVE CD שממנו אתה יכול ללחוץ על INSTALL ולהתחיל את ההתקנה על הכונן הקשיח.לפני שאתה מנסה להתקין - תפרמט לחלוטין את המחיצות בהן אתה הולך להתקין את המערכת. מדובר בצעד מקדים כדי לנקות כל שריד להתקנה קודמת שלא עלתה יפה.במידה ועלית ל-LIVE CD והמקלדת והעכבר לא מתפקדים - נסה לנתק ולחבר אותם, או במידה והם USB להחליף זמנית ל-PS2.בהצלחה.
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים אתה יכול לנסות להתקין את ה ALTERNATIVE CD, שם אם אני לא טועה, אין את ה LIVECD אלא זה רק התקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.