עבור לתוכן

Kazaa-איזה כדאי להתקין?/paticipation level

Featured Replies

פורסם
[' link=board=3;threadid=24040;start=0#223541 date=1038336222]

...ולכן כעת אני בדרגה 2(מתוך 100)...

תיקון קטנטן:

2 מתוך 1000...

פורסם

מה זה בדיוק paticipation level?

איפה אני רואה את שלי?

פורסם

Participation Level זה המדד שמראה מהי רמת ההשתתפות שלך בשיתוף הקבצים בקאזאא (החדש, גרסה 2 ומעלה).

ככל שאתה משתף יותר קבצים, ויותר אנשים מורידים ממך, ה-Participation Level שלך עולה.

למה זה טוב?

כששני אנשים מנסים להוריד קובץ מסויים ממישהו אחר אבל רק בן אדם אחד יכול להוריד, זה שיש לו Participation Level יותר גבוה יתחיל להוריד, והשני יהיה ב-Remotely Queued. לכן לכל משתמש יש אינטרס להעלות את ה-Participation Level שלו ע"י שיתוף יותר קבצים, מפני שכך הוא יוכל להוריד יותר מהר.

אתה יכול לראות את ה-Participation Level שלך בקאזאא בגרסה 2 ומעלה בחלון של ה-Traffic, מעל ההורדות שלך, או למטה ב-Status Bar.

פורסם

תתקין את kazaa lite 2.0.0 רק בגירסה הזו ניתן להשתמש ב-kl cheater ולהעלות את רמת הדירוג ל-1000 דרגת supreme being

בגירסת 2.0.2 חסמו את ה-kl cheater ולא ניתן להעלות רמת הדירוג ,כשתפעיל את ה-kazaa lite 2 תקבל הודעה המבקשת ממך לעדכן

לגירסה 2.0.2 הרגילה תלחץ על no ותתעלם מזה.

פורסם

יש לי כרגע את קובץ ההתקנה של KAZAA LITE 200 ENGLISH

להתקין?

ד"א, אני צריך קודם למחוק את הקאזה ה1.7, או שעל זה?

פורסם

תתקין את kazaa lite 2.0.0 רק בגירסה הזו ניתן להשתמש ב-kl cheater ולהעלות את רמת הדירוג ל-1000 דרגת supreme being

בגירסת 2.0.2 חסמו את ה-kl cheater ולא ניתן להעלות רמת הדירוג ,כשתפעיל את ה-kazaa lite 2 תקבל הודעה המבקשת ממך לעדכן

לגירסה 2.0.2 הרגילה תלחץ על no ותתעלם מזה.

לכל מי שלא הבין מה זה fucking leecher, הנה אחד שיצא מהחור שלו AR15firing.gif

הבנתם? בגלל אנשים כאלה המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית.

פורסם

אני מציע לך rangerman לשקול מילים לפני שאתה זורק מילים כאלו קודם כול אני לא leecher אני משתף 10 ג'יגה של קבצי mp3 .

כנראה שאתה fucking leecher בעצמך מי אתה בכלל?

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו מוכן להביא הסבר מפורט למה הכוונה function as supernode?

פורסם

אל תבטל את זה

זה הופך אותך לסוג של שרת

מוזר, התקנתי קאזה לייט ++, ואף פעם לא שמתי לב לPARTICIPATION, עכשיו אני רואה שהוא על 1000 !

פורסם

לא חושב שהיתה סיבה להקפיץ תרד כמעט בן שנה , זה יכול לבלבל הרבה אנשים.

פורסם

צ'מע, עשיתי חיפוש וזה מה שיצא.

אם יש לך עובדות נוספות/אחרות שמסוגלות לעזור, להבהיר, או לסתור, אתה מוזמן לשתף.

פורסם

K++ 2.4.2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים