עבור לתוכן

GeForce 6600 - ג'יגהבייט או לידטק?

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיף ללכת לפי אחריות\באנדל\קרור וכו'.....

פורסם

כמו שאמרו האחריות יכולה להיות הדבר הכי יקר שיש בסופו של דבר

פורסם
  • מחבר

בואו נניח לרגע את ה-Gigabyte בצד.

ה-Leadtek תהיה קנייה טובה?

פורסם

Leadtek נחשבים לחברה טובה , אבל שוב זה לא משנה כמה החברה טובה כי בסופו של דבר זה אותו כרטיס פחות או יותר ומאחר וכל כרטיס יכול להרס מתי שהוא אז האחריות זה הדבר הכי חשוב

פורסם

לי יש של gigabyet אבל 6600GT שזה טיפה יותר יקר אבל שווה את זה, כרטיס מצויין עם vivo קרור פסיבי (פחות רעש) שווה כל לירה !!

פורסם
  • מחבר

אין לי כסף ל-GT :(

יש 3 שנות אחריות לכרטיס

מבחינת מחיר-תמורה הכרטיס משתלם?

פורסם

באמת האחריות ממש חשובה.

ואם אתה לא אחד שקונה משחקים, אז אל תתייחס למשחקים שבאים עם הכרטיס.

ונגיד שהכרטיסים הם אותו דגם, אז LEADTEK עדיפים, הם חברה טובה יותר, ויודעים בקירור מוצלח ושקט ( והם גם ממש זולים ).

גם לי היתה את ההתלבטות הזאת בקשר לחברה, אבל אני בחרתי LEADTEK.

נ.ב

זה שאמר שעדיף קירור פאסיבי כי זה שקט, אז זה דבר מאוד מטומטם לומר!!! הקירור הוא דבר מאוד חשוב במחשב ובמיוחד לכרטיס מסך ( במקרה שאתה רוצה שהוא יחזיק לך לאורך זמן וכמו שצריך בלי ירידות ), חוץ מקירורים מסוימים, הקירור של הכרטיס מסך לא כזה מרעיש בכלל, ושוב אני אומר שזה ידוע שהקירור של LEADTEK הוא שקט.

פורסם

Gigabyte בעלת 3 שנות אחריות לכול הכרטיסים שלה

ה6600GT הוא כרטיס חזק יחסית לתימחור הנמוך שלו

פורסם

יחסית למחיר,

אבל אני מקווה בשביל פותח הת'רד שהוא לא מתכוון לשחק במשחקים חדשים עם הכרטיס הזה

פורסם

יחסית למחיר,

אבל אני מקווה בשביל פותח הת'רד שהוא לא מתכוון לשחק במשחקים חדשים עם הכרטיס הזה

ולמה לא?

תסכים איתי שה6600GT חזק יותר מה6600 הרגיל נכון?

אם אני מסתדר עם הכרטיס שלי יופי אז תאמין לי שה6600GT הוא הכרטיס המשתלם ביותר כרגע עד ל500ש"ח

פורסם

שוב אני אומר, זה באמת משתלם יחסית למחיר.

אבל אני חייב לומר שזה הכרטיס לגיימר האולטימטיבי בלשון המועטה.

כלומר, אני לא חושב שזה יריץ לו משחקים חדשים על הגדרות ממוצעות ( כנמו FEAR ו- OBLIVION ), וזה לא יחזיק לו הרבה זמן.

חוץ מזה, כמה זמן יש לך את הכרטיס שלך? אני לא חושב שהוא כזה חדש ולא נראה לי שהיית קונה אותו בתקופה הזאת.

אני הייתי מציע לו לחסוך עוד כסף ולהשקיע יותר ברטיס מסך, זה מאוד חשוב אם הוא גיימר, אני לא אומר לו לשים 3000 שקל, אבל שישקיע עוד אם הוא יכול ורוצה

פורסם

עדיף 6800 (למרות שזה DDR1 ) אם קצת מזל אולי תוכל לפתוח לו צינורות (תבצע חיפוש בפורום - מישהו כבר הצליח)

גיגהבייט תמיד נותנים 3 שנים אחריות, לעומת זאת לידטק עבור הכרטיס הזה נותנים רק 2 אחריות.

קראתי בפורומים של NVDIA שהכרטיס 6600GT של לידיק עושה בעיות להרבה אנשים (חבר שלי אחד מהם - כמובן שהוא ניצל את האחריות ועכשיו עובד לו בסדר)

פורסם

בשלישי הבא יש לכרטיס שלי שנה :smile1:

קניתי אותו ב700 בזמנו ואני מאוד מרוצה,עם מערכת קצת יותר טובה הכרטיס הזה "קרוב" לביצועים של 6600GT (מהירות ליבה 450 מהירות זיכרון 700)

הכול יחסי,תמיד עדף להשקיע יותר אך תלוי באמת אם הכדאיות משתלמת...

בכול אופן התקציב הוא הmain problem וה6600GT נכנס בול

עדיף 6800 (למרות שזה DDR1 ) אם קצת מזל אולי תוכל לפתוח לו צינורות (תבצע חיפוש בפורום - מישהו כבר הצליח)

ה6800 הוא בTop list של הכרטיסים עד 550ש"ח אך כיום הוא ממש נדיר אי אפשר להסתמך על החנות שתביא את הכרטיס בזמן הקרוב מה שגם הוא לא נמצא בקטלוג שלה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים