עבור לתוכן

כרטיס AGP SAPPHIRE x1600prohdmi לא עובד עם דרייברים 6.11

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קניתי כרטיס X1600 עם יציאת HDMI וחיברתי אותו לLCD החדשה שלי (טושיבה 32") עם גירסא 6.10 נאי מצליח לראות תמונה טובה בHDMI ובVGA (1360*768) אבל יש בעיה אחת שאם אני מכבה את הטלוויזיה(SOFT OFF) אז כאשר אני מדליק אותה מחדש, הוא לא מזהה את האות של הHDMI מהמחשב ואני צריך פיזית לכבות ולהדליק את הטלויזיה (הוצאה והכנסה לשקע) כדי שיזהה את האות של הHDMI ויציג תמונה (חלקה ומעולה - מרוצה ממנה).

ניסיתי היום את הדרייברים 6.11, עשיתי הסרה בעזרת הADD/REMOVE PROGRAMS והתקנתי את הדרייברים החדשים.

התוצאה היא שברגע שאני מחבר את הHDMI למחשב, התצוגה מתחילה להבהב, כלומר - הוא מציג תמונה לשניה, ואז מסך שחור ואז תמונה לשניה וכך הלאה והלאה.

זה קורה בשני התצוגות בטלויזיה (חיברתי את הכבל VGA גם לטלויזיה ובדקתי גם איתו).

ניסיתי לחבר מסך חיצוני ולעבוד איתו (VGA) וגם שם ברגע שאני מחבר את הHDMI לטלויזיה מתחילה אותה תופעה.

חזרתי חזרה ל6.10 והכל בסדר (חוץ מהתופעה של הצורך לכבות טלוויזיה כל הזמן).

האם יש למישהו פתרון לכך או שמע משהו דומה עם הדרייברים החדשים?

עריכה:

שכחתי לציין שהכרטיס הוא AGP אם זה משנה....

פורסם

תראה מהסיפור שלך אפשר להבין שזו בעיית דריברים. מה שמוזר לי זה שבדריברים החדשים דווקא יש לך בעייה של מסכים שחורים,והישנים יותר עובדים טוב (יחסית).

תנסה לשאול בפורום של ATI אם מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר, ופשוט תחכה לדריברים חדשים יותר בתקווה שהדבר יתוקן.. או אולי מישהו מחברי הפורום יביא לך ישועה עם פתרון :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים