פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר עדכון אחרון:נסעתי אל לוגיק, מסתבר משהו מצחיק ומוזר:העכבר הראשון, זה שהחזרתי- תקין ועובד, ואילו השני, שנשלח אליי הוא תקול.הבעיה הייתה כנראה שהוא בכלל לא היה נטען, פתאום הסתדר.כרגע אני עובד איתו, והוא נטען ותקין. יש לפעמים מעיין "קפיאה" של תזוזת העכבר, למשל כמה שניות- האם זה תקין?אגב, העכבר עובד דרך ה KVM שיש לי, עם מפצל PS2-USB, ואני רואה את ההגדרות עכבר ברגע שהוא מזוהה.דבר שלא עובד אצלי זו המקלדת- "לוגיטק מדיה עלית" , שהתוכנה לא מזהה אותה דרך ה KVM ורק דרך חיבור ישיר של ה USB, ככה שאני לא יכול להשתמש באופציה של תכנות המקלדת. מדוע זה?תודה לעל מי שעזר.
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר לא, הוא לא אשם כי תמיד שחיברתי את העכברים חיברתי ישירות ל USB בכל המחשבים...לגבי המקלדת, יש לך מושג מה הבעיה?
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים תנסה לחבר את המקלדת בלבד דרך הKVM וכך לבודד את האפשרות שאולי יש בעיה בהפעלת העכבר והמקלדת יחד דרכו.
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר ניסיתי לא עוזר.עכשיו יש בעיה עם העכבר, ויש מצב שאני אחזיר אותו כי נמאס לי מהמוצר הדפוק הזה שנקרא MX1000כל הפונקציות בעכבר עובדות חוץ מהתזוזה של העכבר.לא עוזר אתחול, לא עוזר התקנה מחודשת, לא עוזר אתחול העכבר, ולא ריקון הבטריה. שום כלום.אני מאוכזב מהמוצר הזה, נראה כי מדובר במוצרים/סדרת מוצרים פגומה לחלוטין.מישהו נתקל בבעיה הזו ?
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים צודק, באמת מעצבן.עכברים אחרים שכדאי לשים עליהם עין לדעתי:Logitech MX610Microsoft Wireless Laser Mouse 5000ואולי גם Logitech G7כמובן שחשוב שתחזיק כל אחד ותבדוק אם הוא נוח ומתאים לך מבחינת דיוק,מיקום כפתורים,מחיר וכו'
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר הפד לא קשור. הפד הזה עבר 7 עכברים שונים, והוא מעולה. זה פד פלסטיק גדול, עליו ספוג ובד אפור כהה, וכרית ספוג ליד שזזה עם ג'ולות יחד עם מפרק היד. (ניסיתי גם על משטחים אחרים,הבעיה לא קשורה). העכבר מראה סימן של בטריה מלאה. כשאני לוחץ על כפתור כפתור האתחול בעכבר עצמו, הלד האדום של הבטריה מהבהב כאילו הוא ריק. לעזעזל המוצרים האלה............. :pissed: ** עריכה: העכבר "חזר לעבוד" ל 5 דקות ושוב אותה הבעיה...
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר אז אתה אומר להחליף גם אותו...?לפני מה שאני רואה, החוטי של מיקרוסופט, האופטי שיש לי, זה ב 60 שקל שווה כל שקל- עובד בדיוק רב ומעולה כבר מעל 6 שנים !
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים אני קניתי סט אלחוטי להורים שלי 3 פעמים:פעם ראשונה, פעם אחרונה ופעם אחת יותר מדי.היה סט מחורבן של מיקרוסופט.אני לא אוהב אלחוטי. אבל בכלאופן ה-MX1000 אמור להיות סביר.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר ומה ממליץ לי?לתת צאנס ולהחליף לסט אחר חדש, או לקחת דגם אחר ו"לשבור" את הראש להחליט איזה...?
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים אם אתה נורא רוצה אלחוטי תן צ'אנס נוסף - מה יש לך להפסיד?אישית אני משתמש במקלדת Microsoft Natural Keyboard 4000 ועכבר Logitech MX500 ומאוד מרוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.