עבור לתוכן

ישבתי ליד המחשב ופתאום שמעתי מעין הדף של קפיץ - תושבת מעבד נשברה, מה עושים?

Featured Replies

פורסם

DFI Infinity NF4 UltraII-M2 לוח מצוין

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצה :xyxthumbs:

אם אני אחליף לוח מה אני צריך לעשות כדי שיעבוד לי ה-XP שכבר מותקן? צריך לעשות משהו כמו לחזור להתקן IDE רגיל או שאמור לעבוד ללא שום שינוי כי מדובר באותו צ'יפסט? לא רוצה להתקין XP מחדש ...

פורסם

יש סיכוי שיעבוד כי זה אותו צ'יפסט ויש סיכוי שלא כי מדובר בלוח אחר. אין ממש מה לעשות.

אם לא עובד - רק להתקין וינדוס מחדש.

פורסם

למה להתקין מחדש?

הווינדוס נמצא על ה HD לא בביוס של הלוח

אני החלפתי פעם לוח והווינדוס עלה לי

אמנם אחרי כבר משחקים עם כמה הגדות אבל בסוף עלה

פורסם

McFly כתב כמה וכמה פעמים איך מחליפים לוח (אפילו עם צ'יפסט שונה וסוקט שונה וכו') בלי לפרמט

פורסם

ליאור יש כאילו מדריך או בתגובות פה ושם?

אם יש לו מדריך תתן אותו לבחור :jump:

פורסם

בערך מדריך, אני מאמין שחיפוש לפי השם משתמש ימצא את המדריך

פורסם

כשמדובר באותו הצ'יפסט זה גם אותו בקר IDE ו-AGP. אין סיבה שתהיה בעיה עם ה-Windows כי זה אותו הדרייבר.

עכשיו שמתי לב שמדובר במעבר מ-nf5 ל-nf4, שזה ממש לא אותו הצ'יפסט

פורסם

שאני עברתי מהפינטיום הישן שלי לNF3 מבוסס AMD ה HD שלי עלה בסדר גמור

בסופו של דבר פרמטתי את המחשב אבל לא כי הייתי חייב

פורסם
  • מחבר

כשאני העברתי לאחרונה מחשב בעבודה (החלפנו לוח אם וזיכרון) קיבלתי מסך כחול והייתי חייב להתקין XP שוב, הספק ממנו קניתי את הלוח אמר שאם הייתי מחזיר את ה-IDE לדרייבר הבסיסי לא הייתי מקבל מסך כחול ואז לא היה צריך להתקין שוב .... בכל מקרה אני אחפש את המדריך של Mcfly כדי שזה לא יקרה לי...

וואלה ... לא שמתי לב שמדובר ב-NF אחר ... מה ההבדל בכלל?

ואם אנחנו כבר עוסקים בשאלה של לוח אחר, אני רואה שב-DFI הקבלים נמצאים בצד שני מה שאומר שאני אצטרך לשים את ה-Arcatic Cooler הפוך, נכון? המאוורר צריך לזרוק אוויר על הקבלים אז לא נראה לי שיש הרבה ברירה.... נכון?

פורסם

המאוורר לא צריך לזרוק אוויר על הקבלים

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה זה מה שההוראות של Arctic Cooler Freezer אומרות...

פורסם

לא יודע איזה לוח קנית

אבל לוח שיש עליו קבלים שחיבים להיות מקוררים אקטיבית הוא לוח פגום

אם קבל חייב להיות מקורר אז הוא פגום

אני אומר "חייב" כי בהחלט אפשר לקרר את הקבלים

אבל זה לא חובה

פורסם
  • מחבר

אני לא אומר שאני חייב לקרר את הקבלים אבל זה חלק מהרעיון במאוורר עם חלק מהסנפירים שלו שמכופפים כלפי מטה ופשוט חבל לוותר על זה אם כבר יש ...

בכל מקרה הבטחתי עידכון - אז יום רביעי לא הייתי, לא יצא. התקשרתי היום ודיברתי עם חבר שלי ואז הוא נזכר להגיד לי שהוא לא בטוח שיש תושבת במלאי (התברר באמת שאין), שצריך להתקשר ליבואן להזמין תושבת, לריב עם היבואן (לדבריו גם אם דבר כזה קורה אחרי דקה אז צריך לריב ולצעוק על היבואן) וכולי. בעוד שאני מצטער שזה ככה ולא יותר פשוט, אני לא מופתע, צפוי לגמרי, בישראל כמו בישראל עובדים עקום.

קיצר אני אהיה בקשר עם החנות ואעדכן אתכם מה קורה. בכל מקרה אני לא מתכוון לוותר - החלפת תושבת או לוח תחת אחריות ללא שום השקעה כספית מצידי. עידכונים נוספים בשבוע הבא כשיהיו לי חדשות.

פורסם

אולי תנסה ללכת על לוח אחר שווה ערך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים