פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים שלום רב קניתי לפני בערך שלוש שבועות מכונה של מדפסת + סורק + מכונת צילום מיסוג canon mp150 עכשיו אני מדפיס ואני רואה שההדפסה לא חלקה ויש גם פסים לבנים ורואים שאין דיו לדעתי ..והבטיחו לי החנות לבחור בקאנון כי עלות הדיו שלה נמוכה ....מה אפשר לעשותתתת ?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים קיבלת את הכמות הראשונית של הדיו,כמה הדפסת?מה נגמר השחור או הצבע?תנסה לבצע ניקוי ראשים
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים כמה דפים הדפסת?אתה מדפיס בעיקר טקסט או גם תמונות?לרוב המדפסת מגיעה עם מיכלי דיו מוקטנים, בשביל שתיאלץ לקנות דיו חדש מהר יחסית.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר בתוכנה של קאנון מראים שהמחסניות לא מלאות רואים בבירור ...לא הדפסתי הרבה בכלללללללללללל תאמת שאחותי יותר מדפיסה אבל היה לי hp 920 c לפני המדפסת הזאת והיא הדפיסה כפול 5 מהמדפסת הזאת ולא נגמר לה הדיו כל כךךךךך מהרררר מחר אני הולך לחנות שמכרה לי את זה והיא עודד אמרה לי שהעלות נמוכה והיא לא צורכת הרבה אני הולך והופך להם את החנות אם הם לא פותרים לי את זה
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר אמממממממ בעיקר טקסט ופה ושם סרקתי תמונות אבל עדיין כל כךך מהר מזה זה מרתיח ועוד אומרים לך שלא היא לא צורכת הרבה בגלל זה קניתי אותה ולא את הhp
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים תשתדל בבקשה לא לדבר כמו ערס,אין דבר כזה ש HP יקרה בדיו וקנון זולה בדיו הכל תלוי בדגם,אין לך מה לעשות בחנות,האחזקה של המדפסת הנ"ל באמת יותר חסכונית בדיו מדגם מקביל של HP,אל תשווה ל 920 כי יש לה ראשים ענקיים,עוד לא ענית כמה הדפסת..
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218737.0כותרת לא עניינית בעליל. מה דעתך על דגם בכותרת? או סוג ההדפסות (מסמכים, תמונות, גרפים), איכות הדפסה בשימוש?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר השחור נראה לי ואיכות ההדפסה רגילה ....ההדפסות בעיקר של אחותי היא מדפיסה מאמרים וטקסטים אולי פה ושם יש צבע וחוץ מכמה פעמים שקיבלתי את המכשיר ובדקתי איך מצלמים וכאלה אז לא נגעתי בצבע יותר מידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.