פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים הייי אני יודע C ... כלומר גם לומד C ... ואני רוצה לנסות לעבוד בקומפלייר שונה מTC או TCLITE ... למשל ניסיתי BORLAND אבל לא כל כך אהבתי את זה ... אני רוצה לנסות את VISUAL STUDIO 6.0 אבל אני לא יודע איך אני מעריץ שם את התוכנית שכתבתי ... תוכלו לעזור לי ?תודה רבה לעוזרים ...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים בדרך כלל פרחים זה מספיק, עם פתק מתחשב.במקרים של הערצה קיצונית אפשר להוסיף מכתבי אהבה.יש גם כאלה שעוקבים אחרי התוכנית שכתבו לכל מקום, ומתקשרים אליה 50 פעמים ביום - אולם זו עבירה פלילית ואנחנו לא ממליצים על השיטה הזו להערצת תוכניות.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר אוקיי או שלא הבנתי או שזה לא למשה התכוונתי ... עדין א םמישהו יכול לעזור לי אשמח ...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אני ממליץ לך על ECLIPSE:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217241.0כדאי שתוותר על VC++.אם אתה לומד על BORLAN כנראה יש סיבה, וילמדו אותך של כל מיני פונ בCONIO.H וGRAPHICS.H שלא נמצאות בECLIPSE או VC.ד.א. הוא התכוון שיש לך טעות כתיב. המילה היא מריץ, לא מעריץ.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אוקיי או שלא הבנתי או שזה לא למשה התכוונתי ... עדין א םמישהו יכול לעזור לי אשמח ... הוא התכוון לשגיאת הכתיב שלך "מעריץ" במקום מריץ
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר הוא התכוון לשגיאת הכתיב שלך "מעריץ" במקום מריץהבנתי את זה ... אוקיי מלמדים אותי על TCLITE ... דבר ראשון .. דבר שני אני ינסה את הECLIPE הזה או איך שלא כותבים את זה ...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אם לא עשית שימוש בפונקציות ספריות ספציפיות של borland כלומר הקוד שלך הוא ansi c אין סיבה שלא יתקמפל גם ב- vs
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים השינויים העיקריים שראיתי במעבר מ TCLITE (שמלמדים גם בבית הספר שלי) ל VC++ הם חוסר פונקציות ספציפיות מאוד כמו gotoxy(הורדתי קובץ סיפריה מיוחד בשביל זה מהאינטרנט) ו clrscr(), שאפשר להשתמש ב system("CLS") מהסיפריה STDLIB.בכל מקרה, אפילו שהבסיס הוא דוס, משום מה היה לי יותר נוח להשתמש ב VC++, במיוחד בהתקנה של SDL...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.