עבור לתוכן

חשבתם שהשתגעו על PS3? תחשבו שוב! גיימר נורה בגלל Wii

Featured Replies

פורסם

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=408423&sid=127

יומיים אחרי הבכורה של פלייסטיישן 3, נינטנדו השיקה את Wii, הקונסולה המתחרה. אלפים צבאו על החנויות, ישנו ברחובות, דחפו בתור, הלכו מכות וגיימר אחד אף נורה

איזה אנשים סרוטים :bash:

אני מת לראות כבר ביצועים של הדבר הזה.....

[מוקדש לגולם]

Article_Paragraph_1370283.jpg

• תגובות 54
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"חשבתם שהשתגעו על PS3? תחשבו שוב! גיימר נורא בגלל Wii"

אז מה? יש הרבה אנשים נוראיים בעולם,סביר להניח שיהיו גם אנשים נוראיים בגלל קונסולת משחק [הרי זה מונע התפתחות של חיים חברתיים]

פורסם

מעניין כמה wii ימכרו עד סוף החודש :smile1: :smile1: :smile1:

הם הבטיחו 4 מליון קונסולות עד סוף השנה הנוכחית!

יחי ה Wii ;D

פורסם
חשבתם שהשתגעו על PS3? תחשבו שוב! גיימר נורא בגלל Wii

:s07:

פורסם

קודם כל לא הבנתי אם גימר נורא ביגלל הWII או ביגלל הPS3 מהכתבה ואני יחפש בהמשך

אבל ביתחשב שWII אמור להיות בכמויות מספקות לתקופת ההשקה בכל האזורים

וביגלל שהרווח על לימכור אותו ישר אחרי הקניה לא צפוי להיות גדול אני נוטה להאמין שמישהו נורא ביגלל הPS3

שלו יש חוסר מאוד גדול וגם הוא לא יושק באירופה בקרוב מה שגורם לא לימכר בסכומים אסטרונמים באתרי מכירות

לפי מה שהבנתי נינטנדו משיקה מיליון מכשירים בארצות הברית ומיספר גדול של מכשירים ביפן ובאירופה

ככה שאם הכל ילך לה טוב זה כניראה ההשקה המוצלחת ביותר הי פעם בעולם הקונסולות

וזה יכול ליפתוח לה סיכוי מאוד גדול להצליח הרבה יותר מהקוביה ולישבור תירידה שלה במכירות קונסולות ניחות כל דור חדש

הקוביה נימכרה בסביבות ה15 מיליון יחידות

הWII מאוד יכול להיות שיגיע ל4 מיליון עד תחילת 2007

בעינין הPS3 סוני משווקים אותו כמכשיר לתווך ארוך ובזה לדעתי דווקה יש להם סיכוי טוב

אבל כרגע לדעתי הWII הולך לנצח ב2007 (במכירות רק של השנה הזות בלי ליתחשב בכמה ה360 מכר לפני)

כי ה360 מוכר טוב רק בארצות הברית באירופה הוא לא מוכר הרבה וביפן לא מורגש ביכלל

ולPS3 כניראה יהיה מחסור גדול לפחות לכמה חודשים הבאים אם לא יותר

מה יהיה אחרי 2007 אין לי מושג וזה טלוי הרבה בהחלטות של החברות

ודברים יכולים לישתנות דרסטית

אבל כרגע אין ספק שנינטנדו במצב מאוד טוב וגם אם היא לא תנצח במכירות רוב הסיכוים שהיא תנצח ברווחים

ורוב הסיכוים שהWII ימכור הרבה יותר מהקוביה וזה כבר טוב לחובב של נינטנדו

הכשיו נישאר לחכות לפריצות טובות

ישראלי אין מה לעשות :nixweiss:

פורסם

אני היחיד פה שיש לו את יכולת הבנת הנקרא? :bash:

את החגיגות הצליחה לקל'קל גם טרגדיה אחת: בתור לפלייסטיישן 3 בכניסה לסניף של וול-מארט בהארטפורד, קונטיקט, עמדו רק כ-20 איש, שבילו שם את הלילה. בשלוש לפנות בוקר תקפו את החבורה צמד שודדים חמושים, ודרשו כסף. אחד הממתינים, שסרב לשלם, נורה וכעת הוא מאושפז במצב קשה.

גם נענע התבלבלו

יומיים אחרי הבכורה של פלייסטיישן 3, נינטנדו השיקה את Wii, הקונסולה המתחרה. אלפים צבאו על החנויות, ישנו ברחובות, דחפו בתור, הלכו מכות וגיימר אחד אף נורה

בכל מקרה, סיפור משעשע מאוד :cool2:

פורסם

אני היחיד פה שיש לו את יכולת הבנת הנקרא? :bash:גם נענע התבלבלו בכל מקרה, סיפור משעשע מאוד :cool2:

איפה הטעויות בקטעים שהבאת?

פורסם

הגיבו כאילו רצחו מישהו בשביל הWII. זה לא נכון. הקונסולה הקטנה והחמודה הזו לא יכולה לפגוע באף אחד.

ומהעבר השני קם לו הPS3 המרושע, מלא בGTA ואלימות!למען הסדר הטוב, רציתי לציין שגיימר לא נורה בגלל הWII אלא בגלל הPS3.

פורסם

עשו את זה בישביל הכסף

לא ביגלל הקונסולה עצמה

אנשים שגונבים 50 יחידות ומוכרים כל אחת במעל 2000 דולאר

לא עושים את זה כי הם מעריצים של סוני

פורסם

הת'ראד יועבר בטח לכללי או לאקטואליה ותרבות :kopfpatsch:

פורסם

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=101301

את החגיגות הצליחה לקלקל גם טרגדיה אחת: בתור לפלייסטיישן 3 בכניסה לסניף של וול-מארט בהארטפורד, קונטיקט, עמדו רק כ-20 איש, שבילו שם את הלילה. בשלוש לפנות בוקר תקפו את החבורה צמד שודדים חמושים, ודרשו כסף. אחד הממתינים, שסרב לשלם, נורה וכעת הוא מאושפז במצב קשה.

גם בשביל PS3 נורו כמה אנשים.

פורסם

לא היתה סיבה לתורות ארוכים לWII

כי יש מספיק קונסולות

מיליון בהשקה של ארצות הברית לא מספיק לך?

גם הWII לא נותן רווח גדול במכירה ברשת לאומת הPS3 ככה שההשווה ביכלל לא נכונה

ואם נינטנדו תימכור 4 מיליון עד סוף השנה וסוני פחות מ2 מיליון (גם ככה אין להם יותר מיזה כרגע) נינטנדו תנצח בהשקה

החוסר בPS3 צפוי להיות לפחות כמה חודשים

בכל מיקרה לפי מה שיצא לי ליקרוא בינתים הWII נימכר טוב מאוד

אבל אין מיספרים רישמים ואני מחכה ליראות כמה מישחקים נימכרו לכל קונסולה נימכרת כי זה גם מאוד חשוב

ויש סיכוי מאוד טוב שנינטנדו תנצח את סוני גם בזה באופן משמעותי בתקופת ההשקה (מעכשיו עד תחילת 2007 )

פורסם

עובדה יש, סתכל את התור הארוך הקטן הזה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים