פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=408423&sid=127 יומיים אחרי הבכורה של פלייסטיישן 3, נינטנדו השיקה את Wii, הקונסולה המתחרה. אלפים צבאו על החנויות, ישנו ברחובות, דחפו בתור, הלכו מכות וגיימר אחד אף נורה איזה אנשים סרוטים אני מת לראות כבר ביצועים של הדבר הזה..... [מוקדש לגולם]
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים "חשבתם שהשתגעו על PS3? תחשבו שוב! גיימר נורא בגלל Wii"אז מה? יש הרבה אנשים נוראיים בעולם,סביר להניח שיהיו גם אנשים נוראיים בגלל קונסולת משחק [הרי זה מונע התפתחות של חיים חברתיים]
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מעניין כמה wii ימכרו עד סוף החודש :smile1: הם הבטיחו 4 מליון קונסולות עד סוף השנה הנוכחית! יחי ה Wii ;D
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים קודם כל לא הבנתי אם גימר נורא ביגלל הWII או ביגלל הPS3 מהכתבה ואני יחפש בהמשך אבל ביתחשב שWII אמור להיות בכמויות מספקות לתקופת ההשקה בכל האזורים וביגלל שהרווח על לימכור אותו ישר אחרי הקניה לא צפוי להיות גדול אני נוטה להאמין שמישהו נורא ביגלל הPS3 שלו יש חוסר מאוד גדול וגם הוא לא יושק באירופה בקרוב מה שגורם לא לימכר בסכומים אסטרונמים באתרי מכירות לפי מה שהבנתי נינטנדו משיקה מיליון מכשירים בארצות הברית ומיספר גדול של מכשירים ביפן ובאירופה ככה שאם הכל ילך לה טוב זה כניראה ההשקה המוצלחת ביותר הי פעם בעולם הקונסולות וזה יכול ליפתוח לה סיכוי מאוד גדול להצליח הרבה יותר מהקוביה ולישבור תירידה שלה במכירות קונסולות ניחות כל דור חדש הקוביה נימכרה בסביבות ה15 מיליון יחידות הWII מאוד יכול להיות שיגיע ל4 מיליון עד תחילת 2007 בעינין הPS3 סוני משווקים אותו כמכשיר לתווך ארוך ובזה לדעתי דווקה יש להם סיכוי טוב אבל כרגע לדעתי הWII הולך לנצח ב2007 (במכירות רק של השנה הזות בלי ליתחשב בכמה ה360 מכר לפני) כי ה360 מוכר טוב רק בארצות הברית באירופה הוא לא מוכר הרבה וביפן לא מורגש ביכלל ולPS3 כניראה יהיה מחסור גדול לפחות לכמה חודשים הבאים אם לא יותר מה יהיה אחרי 2007 אין לי מושג וזה טלוי הרבה בהחלטות של החברות ודברים יכולים לישתנות דרסטית אבל כרגע אין ספק שנינטנדו במצב מאוד טוב וגם אם היא לא תנצח במכירות רוב הסיכוים שהיא תנצח ברווחים ורוב הסיכוים שהWII ימכור הרבה יותר מהקוביה וזה כבר טוב לחובב של נינטנדו הכשיו נישאר לחכות לפריצות טובות ישראלי אין מה לעשות
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אני היחיד פה שיש לו את יכולת הבנת הנקרא? את החגיגות הצליחה לקל'קל גם טרגדיה אחת: בתור לפלייסטיישן 3 בכניסה לסניף של וול-מארט בהארטפורד, קונטיקט, עמדו רק כ-20 איש, שבילו שם את הלילה. בשלוש לפנות בוקר תקפו את החבורה צמד שודדים חמושים, ודרשו כסף. אחד הממתינים, שסרב לשלם, נורה וכעת הוא מאושפז במצב קשה. גם נענע התבלבלו יומיים אחרי הבכורה של פלייסטיישן 3, נינטנדו השיקה את Wii, הקונסולה המתחרה. אלפים צבאו על החנויות, ישנו ברחובות, דחפו בתור, הלכו מכות וגיימר אחד אף נורה בכל מקרה, סיפור משעשע מאוד
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אני היחיד פה שיש לו את יכולת הבנת הנקרא? גם נענע התבלבלו בכל מקרה, סיפור משעשע מאוד איפה הטעויות בקטעים שהבאת?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים הגיבו כאילו רצחו מישהו בשביל הWII. זה לא נכון. הקונסולה הקטנה והחמודה הזו לא יכולה לפגוע באף אחד.ומהעבר השני קם לו הPS3 המרושע, מלא בGTA ואלימות!למען הסדר הטוב, רציתי לציין שגיימר לא נורה בגלל הWII אלא בגלל הPS3.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים עשו את זה בישביל הכסף לא ביגלל הקונסולה עצמה אנשים שגונבים 50 יחידות ומוכרים כל אחת במעל 2000 דולאר לא עושים את זה כי הם מעריצים של סוני
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=101301את החגיגות הצליחה לקלקל גם טרגדיה אחת: בתור לפלייסטיישן 3 בכניסה לסניף של וול-מארט בהארטפורד, קונטיקט, עמדו רק כ-20 איש, שבילו שם את הלילה. בשלוש לפנות בוקר תקפו את החבורה צמד שודדים חמושים, ודרשו כסף. אחד הממתינים, שסרב לשלם, נורה וכעת הוא מאושפז במצב קשה.גם בשביל PS3 נורו כמה אנשים.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים התור בשביל Wii http://www.youtube.com/watch?v=mdYSqhMH5jA הקונה ה Wii הראשון: ;D
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים לא היתה סיבה לתורות ארוכים לWII כי יש מספיק קונסולות מיליון בהשקה של ארצות הברית לא מספיק לך?גם הWII לא נותן רווח גדול במכירה ברשת לאומת הPS3 ככה שההשווה ביכלל לא נכונה ואם נינטנדו תימכור 4 מיליון עד סוף השנה וסוני פחות מ2 מיליון (גם ככה אין להם יותר מיזה כרגע) נינטנדו תנצח בהשקה החוסר בPS3 צפוי להיות לפחות כמה חודשים בכל מיקרה לפי מה שיצא לי ליקרוא בינתים הWII נימכר טוב מאוד אבל אין מיספרים רישמים ואני מחכה ליראות כמה מישחקים נימכרו לכל קונסולה נימכרת כי זה גם מאוד חשוב ויש סיכוי מאוד טוב שנינטנדו תנצח את סוני גם בזה באופן משמעותי בתקופת ההשקה (מעכשיו עד תחילת 2007 )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.