פורסם 2002 בנובמבר 2522 שנים ראיתי שהצורב וגם הכונן עובדים לאטבדקתי במערכת על בקרי IDE והם מסומנים על PIO ואני לא יכול לשנות ל-UDMA יש לי P-3 ולוח אם אסוס CUV4X-E עם ערכת שבבים של VIA מה אפשר לעשות?תודה
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים ומה בדיוק מונע ממך להעביר אותם ל DMA ?בלי קשר, תתקין את ה VIA 4IN1, יש להניח שזה גם יסדר את הבעיה הזו ובכלל משפר את הביצועים.
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים תבדוק אם הכבל של הצורב הוא סיריאל ATA 100 לי הייתה בעיה עם הצורב והסידי רום , החלפתי כבל שהוא לא היה תומך ב ATA 100 בכבל חדש והכל הסתדר לי .
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים גם כבל שמחובר הפוך יכול לגרום לבעיות הנ"ל.אחרי שאתה בודק את הכל תעשה uninstall ל IDE ATA/ATAPI controllerותתקין מחדש.
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים לא ציינת איזו מערכת הפעלה יש לך.בכל אופן, ב-XP ניתן לכפות במידת מה DMA.כנס לבקר הדיסקים במנהל ההתקנים בחר ב-DMA ואשר, חזור שוב ובחר ב-PIO ואשר, חזור שוב ובחר שוב ב-DMA.רצוי שגם בביוס הכונן יוגדר כ-DMA (גם אם לא, זה מעכב).
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים במידה ומדובר על XP.אי אפשר לכפות אולי אפשר להמליץ אבל אם XP כבר התרשמה מהכונן אז זה אבוד.תחילה צריך לאפשר DMA מהביוס ואחר כך לעשות UNINSTALL ב-DEVICE MANAGER לכל ההגדרות של IDEאחרי הריסטרט XP מעריכה מחדש את הכוננים ואולי תתרשם אחרת ותאפשר UDMAבעיה זו נוצרת בדרך כלל אחרי החלפה ושינוי של כוננים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.