פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים יש פה מישהוא שמעוניין במאורר 80ממ' לא הכי חזק, אבל נורמאלי עם רגיל..תשחדו אותי (יש מספיק לכוווווולם). ;D (אני אוהב לקבל דברים בחינם)..
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר מממ.....לא נראה לי..אבל אם יש לך משחקים- סימולטורים ומרוצים זה יהיה מעניין....צעצועים אחרים...בכסף אני לא מעויין...
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר נו טוב.לא צעצועיםשל קינדר!איך לך משחקיםאני צריך פוטושופ 6 אם יש לך...
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים אתה מפונק!עכשיו אני אצטרך לקום מהכסא הנוח שלי ולפשפש קצת בחדר לראות מה יש לי פה..................אוקיי:פוטושופ לא מצאתי, למרות שאני זוכר שהיו לי שני עותקים ממנו...Clive Barker's UndyingOperation: FlashpointStartopiaMe,Myself and IreneHackers Takedownשלושת הדיסקים של קומנדוס 2 (הדרעק)Soul Reaver 2Ghost Reconכמה עותקים של ווינדוס XPדיסק של ווינדוס 2000
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר אתה קשה...אני יהיה איתך נחמד.... (בגלל שלא שילמתי על המאוררים שקל)2 עותקים של ghost 2002 עלדיסקטים, לא את התוכנה שעושה את הדיסקטים אלא את הדסקטים עצמם.(איזה כיף להיות מניאק.)
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר רוצה CIV3?אני אוסף מאווררים!I"M WEIRD....!נ.ביש לי גם DEADLY DOZENגם אני אוסף... לא רק מאוררים...בגלל זה הביאו לי אותם.מזה civ 3???אני אוהב מרוצים וסימולטורים ...
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר כמו AGE OF EMPIREבעעע...מזה משנה אני מביא לך 2 על הf.s2002....אתה רוצה עוד אחד??? לא מספיק 2???
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר תציע לי מה עוד יש לך יפה, לא חובה משחקים, לא חובה תוכנות, דברים מעניינים....אני פתוח להצעות. בחצישעה שעה הקרובה,אז אני ילך....ביתיים...למורעל asus - 2 מאוררים..לthe hunter מאורר אחד 80 ואחד 120(עצבני ביותר כמושבחיים שלכם לא ראיתם- תראו במפגש))(שהוא בחיים לא ישים במחשב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.