עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשמים ראשונים מVISTA ULTIMTE ..

Featured Replies

פורסם

בסך הכול מערכת שדיי כיף לעבוד איתה מבחינה ויזואלית וגם התמיכה בהתקנים השונים של המחשב דיי מושלמת בהתחשב בזה שאין דרייברים שהופצו עדיין ע"י החברות השונות..

דבר אחד רק נורא מציק זה העובדה שאני עם ג'יגה של זיכרון כבר בדקתי כמה עולה לקנות ולהוסיף עוד ג'יגה.. הווינדואס הזה במצב מנוחה תופס כבר כ600 מגה מתוך הגיגה.. שלא נדבר על עבודה מאומצת..

• תגובות 30
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני במצב הזה..

בינתיים חוץ מהעיצוב הויסטה ממש ממש ממש מעצבן אותי....

אין הרבה תמיכה בדרייברים ותוכנות.. משחקים לא פועלים.. ואלו שפועלים עובדים הרבה יותר לאט כנראה בגלל חוסר זיכרון..

חובה 2 ג'יגה....

מצטער שהתקנתי >:(

פורסם

כן מי שרוצה לעבוד עם המערכת בצורה טובה , לדעתי חייב לפחות 2 ג'יגה זיכרון!

פורסם

כנראה שככל שמתקרבים לגירסא הרשמית (RTM), זה נעשה יותר כבד.

התקנתי בעבר אחת מהגירסאות בטא (היותר מאוחרות ויציבות) וכשביקשתי להפעיל סרט DVD לא היתה בעיה, עכשיו כשאני עם RC1 כשאני מנסה להפעיל את הסרט קופצת לי הודעה שאין לי מספיק זיכרון פנוי, וזאת למרות שהמערכת לוקחת "רק" 430 מגה ב-idle...

לא רוצה לדעת מה הולך בגירסת RTM

פורסם
  • מחבר

תנסה משהו כמו 550 בIDLE...

זה מטורף ואין לי מושג אפילו למה ולצורך מה..

פורסם

איזה בולשיט 2 גיגה מינימום רץ לי מושלם,גם משחקים.

פורסם

כנראה שככל שמתקרבים לגירסא הרשמית (RTM), זה נעשה יותר כבד.

אני לא חושב שהפרשנות שלך נכונה

זה נשמע כמו עוד באג בRC

אני לא שמתי לב להבדלים בצריכת המשאבים וניסיתי בערך כל BUILD שיצא.

וכן, המערכת "תופסת" הרבה זכרון

אבל זה לא משפיע על הביצועים לרעה, אפילו להיפך

פורסם
  • מחבר

אתה סותר את עצמך.. אם המערכת תופסת הרבה זיכרון אז תוך שניה נגמר כל הזיכרון הפנוי וזה מאוד משפיע על הביצועים לרעה.. המחשב חושב שעות כאילו מינימום הוא איזה 486...

חובה 2 ג'יגה..

פורסם

אלא אם הזיכרון שהמערכת "תופסת" (אני מניח שבגלל זה עמרי שם את זה במירכאות) הוא בחלקו זיכרון פנוי שנתפס על ידי המערכת לצרכי אופטימיזציה או משהו כזה - וכל הפעולה של המערכת בסה"כ יעילה יותר.

פורסם

^^^

בדיוק לזה התכוונתי

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה את זה ככה..

אולי צריך מעבד חזק יותר.. אצלי בסך הכול מדובר בAMD 3200..

פורסם

אם מערכת תופסת הרבה מן הזכרון ממש לא מעיד על איטיות :s07:

אולי זה היה נכון בימי חלונות 95 או DOS, אבל גם אם תריצו לינוקס תראו שאחרי שעה של עבודה כבר כול הזכרון תפוס, הOS משתמש בזכרון כדי לאחסן קבצים ותוכנות אחרונות שהעלתם על מנת לשפר ביצועים, כלומר כמה שיותר מן הזכרון בשימוש במנוחה ככה המחשב מנצל טוב יותר אותו (לא קניתים 2 ג'יגה סתם כדי שלא יהיה מנוצלים נכון?! ), בקיצור ממש קשה לדעת כמה באמת חלונות משתמשת ומונע ממך להריץ עוד דברים בזכרון, לבין כמה שהיא משתמשת לצורך Cach של דברים

פורסם

חייב שתי ג'יגה במערכת הזאת , איך שאני מפעיל את המערכת בלי תוכנות ברקע , היא לפחות 500-600 + מגה מהזיכרון , בלי מאמץ.. אז תחשבו שאם אתם מאמצים קצת את המחשב מריצים עוד קצת תוכונת כבדות במקביל , כמו כלום היא מגיע ל 900 + והמחשב לא זז , כי הוא צורך יותר ממה שהזיכרון מסוגל להפיק , בגלל הויין הכבד.. לכן מי שיש לו 2 ג'יגה זיכרון לא מרגיש את זה , ואומר שהווין אחלה ומהיר ויעיל יותר כי הוא לא מגיע למצב שאין לו זיכרון פנוי , והמחשב שלו טס.. ומי שמשתמש ב1024 זיכרון ואומר שזה מספיק , כניראה הוא לא מספיק מאמץ את המערכת , כי מ 500-600 מגה של הווינדוז בלי שום תוכונות אין בעיה שתוך שתי דקות שאתה פותח קצת תוכונת , זה יגיע גם ל900 מגה בשימוש , בשונה מהאקס פי לדוגמא שהוא מתחיל רק ב160 מגה זיכרון , שזה פחות מחצי , וכך אפשר לעבוד..

לכן צריך שתי ג'יגה , חוץ מזה ראיתי תופעה מוזרה בווינוד הוא מנצל ככה עד 10 אחוז מהמעבד בלי שום מאמץ , אך לרגע הוא פתאום מגיע ל 50 אחוז מהמעבד , זה קורא ניראה לי בגלל שתכננו את ויסטה שהיא פתאום תוריד איזה 50% מכוח של המעבד , ואז שזה חוזר לכוח המקורי אז המעבד חוזר ליהיות יותר בשימוש, אם הבנתם למה אני מתכוון חחח נגיד יש לי מעבד 2000 מגה הרץ הוא עובד כל הזמן על 1000 ואז הוא מנצל עד 10 אחוז בשימוש , אך שזה חוזר ל 2000 הוא מגיע ל 50 אחוז בשימוש.. למשהו עוד זה קורה?

פורסם

אבל בכללי המערכת לדעתי עדיין יותר יעילה מXP.

אני לא מרגיש את המעמסה הזאתי של ה50%,אפילו שזה מה שרואים בניצול הזכרון.

המערכת רצה מושלם וחלק,ומשחקים אפילו רצים יותר מהר.

פורסם

^ כנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.