פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים יש לי DVD AKIRA HTS-18DVD שמחוברים אליו 5 רמקולים+סאביש לי אותו בערך שלושה חודשים שהוא פעילרק השבוע הוא התחיל לעשות בעיות>>>אם אני שם משחק במחשב או תוכנה או סתם צליל שאמור להשמע במחשבאז זה לא משמיע את כולו.... הוא משמיע בערך 10 שניות ואז מפסיק לאיזה 15 שניות וככה זה נמשך....ניסיתי להכניס דיסק ישירות לDVD וזה פעל כמו שצריך בלי בעיותדיעה שלי-אולי זה קשור לכרטיס קול כי החיבורים בסדר בדקתי אחד אחד.אז בבקשה אחים שלי חייב תשובה דחוף!~תודה לעוזרים~
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אם מדובר בכונן DVD במחשב אז ניגשים לאתר היצרן של הלוח ומורידים.אח"כ מוחקים את הקיימים(אפשר פשוט להסיר את הכונן בDEVICE MANAGER).ואז מתקינים בחזרה.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר אם מדובר בכונן DVD במחשב אז ניגשים לאתר היצרן של הלוח ומורידים.אח"כ מוחקים את הקיימים(אפשר פשוט להסיר את הכונן בDEVICE MANAGER).ואז מתקינים בחזרה.אתה יכול לפרט קצת יותר בבקשהכאילו איפה התקייה מה האתר?-תודה-
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים לא מצאתי ת'אתר של ה-AKIRA הזאת...אולי מישהוא אחר ימצא..יכול להיות שזו בכלל בעיה טכנית - שצריך לקנות צורב חדשתנסה אותו במחשב אחר
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים הDVD המדובר הוא בכלל לא למחשב אלא DVD ביתי רגיל, וד"א AKIRA זו חברת מדבקה סינית כמו הSUPER SOUND, NORMANDE וכו'...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים הDVD המדובר הוא בכלל לא למחשב אלא DVD ביתי רגיל חחחחח וואלה רק עכשיו שמתי לב AKIRA זו חברת מדבקה סינית כמו הSUPER SOUND, NORMANDE וכו'... כן תיארתי לעצמי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.