עבור לתוכן

Awesome new system, poor performance

Featured Replies

פורסם

תקשיב התוצאה של ה 30 שניות ניראת סבירה ל 6300 אבל כמה זיכרון יש לך ?

תריץ 3DMARK 05 06 ששמה אתה אמור לקבל איזה מי4500-12000 .נקודות .

תעשה בדיקת מאמץ תריץ את PRIME ואת AQUAMARK שניתן להוריד מהאתר .........לא נירא לי שיש בעיה .....

פורסם
  • מחבר

2GB RAM

4500-12000 is, I think, a very board range. One system could be thrice as good as the other even if they're identical? Unlikely

פורסם

אני חושב שקודם כל תתקין תוכנה שתזהה את הרכיבים שנמצאים אצלך במחשב פיזית, לא את אלה שרשומים שקנית. קרו מיקרים בעבר..

דבר שני, תבדוק את הכרטיס מסך שלך פיזית גם כן, תבדוק שהוא לא פגום ואם הוא חדש דנדש. יש לי חבר אחד כבר שקנה כרטיס, ואחרי תקופה קצרה גילה שהלחימו את הכרטיס - הכרטיס היה משומש, והחליפו לו אותו כמובן.

מעבר לזה, לא נראה לי שיכולה להיות בעייה נוספת.

תבדוק טוב את הכרטיס מסך שלך, ואם מתאפשר לך תנסה להריץ אותו במערכת אחרת, וככה ניראה איפה הבעייה.

פורסם

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

liberty 400

I can see the card from outside - at the very least, it doesnt look old or damaged

PC Wizzard:

General Information :

Manufacturer : ATI Technologies Inc (ATI Technologies Inc)

Model : Radeon X1900 Series

Bus Type : PCI-Express

Total Memory : 256 MB

Texture Memory : 500 MB

Processor : Radeon X1900 Series (0x7249)

Converter : Internal DAC(400MHz)

Refresh Rate (min/max) : 56/100 Hz

I can't tell which 1900 one it is. But I don't think any of them sucks as hard as mine does :\

פורסם

אולי יש בעיה של התחממות יתר. תבדוק אם הקירור של הכרטיס עובד כמו שצריך, ותבדוק את הטמפ' שלו.

עריכה: בנוסף, אם תוכל להעלות תמונות של הכרטיס מקרוב אולי נוכל להסיק משהו לגבי המצב שלו..

פורסם

תריץ 3DMARK 05 ו 06

ותביא תוצאות

פורסם
  • מחבר

3dmark06: 5065 (SM 2.0 2005, SM 2.3 2237, CPU score 1616)

Cooling is fine, the fan works.

Ill try uploading pictures, but like I said it looks OK...

פורסם

אני רואה שעכשיו ה CPU Score הוא לא 0, כמו שאמרת ב 3dmark05. לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה) התוצאה הזו דווקא טובה, לא?

עריכה: עשיתי חיפוש קטן וראיתי שלאנשים עם E6600 באוברקלוק של כ 3 ג'יגה יוצא משהו כמו 6200, אז יש מצב שהתוצאה שלך הגיונית.

פורסם
  • מחבר

מצטער על האיחור. בדקתי בהרבה תוכנות ומצאתי בRIVATURNER שמהירות הליבה של הכרטיס היא 499MHZ ומהירות זיכרון 494MHZ, אפקטיבי

1188MHZ

האם התוכנות האלה יכולות לטעות? יש מצב באמת מצב שנתנו לי כרטיס לא נכון?

פורסם

dude....I mean dude...theres nothing wrong with the card...and if your still in doubt than just replace it...go to the store and tell them you want to...its as simple as that!!!

פורסם

מה 494 ואפקטיבי 1188?!?!..אתה מתכוון 594 אם כבר...

ולא כרטיס לא נכון אלה כרטיס פגום!!...זה קורה...(יותר מידי אם אתה שואל אותי)

פורסם
  • מחבר

וואי, אני בטח ממש מציק. בכל מקרה לפי EVEREST זה כן Radeon X1900XT/X אבל:

לפי הcatalyst:

core clock 500

memory clock 594

לפי EVEREST

GPU CLOCK 500

RAMDAC CLOCK 400

שניהם שונים ושניהם שונים ממה שאמור להיות בX1900XT... אז מה לעזאזל הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים