פורסם 2002 בנובמבר 2522 שנים כל פעם שאני מפעיל את המחשב, מייד לאחד שכתובים הנתונים (Athlon XP 1800, Gigabyte 7VRXP) והביוס והכל, הוא כותב במשך 20 שניות: Detecting, ומייד לאחר זה מופיעה שגיאה: The MBUltra133 cannot load because there are no drivers attached, או משהו כזה.איך אני פותר את הבעיה? תודה לכל מי שיעזור!
פורסם 2002 בנובמבר 2522 שנים DETECTING - אפילו שאני לא מכיר אישית את הלוח זה נשמע לי כמו משהו של הביוס. תיכנס לביוס שלך ותנסה למצוא משהו שנשע לך כמו התכונה שעושה את הבדיקה הזאת ותנסה לנטרל אותה ( אולי QUICK BOOT או משהו אחר...)
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים זה הבקר רייד !תבטל אותו בביוס .ואז הוא לא יוכל להשתמש בו בדוס..(עד כמה שזה משנה לו...)
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים הוא לא יוכל להשתמש בו בכלל, מה הקשר לדוס ?אין לו שום כונן מחובר אליו אז למה זה צריך להפריע לו?
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים אם אתה אומר בביוס לעלות את הביוס של הרייד, הוא טוען אותו לפני עליית הווינדוס.בווינדוס יש דרייברים שונים.
פורסם 2002 בנובמבר 2722 שנים זה שני דברים שונים הביוס של הרייד וההתקן עצמו.הביוס שלו תפקידו בחיים לאפשר ביצוע בוט מהרייד אבל בלי קשר צריך להתקין דרייברים בוינדוסאבל ההמלצה היתה לבטל את הבקר לחלוטין וזו אכן ההמלצה הנכונה לאור העובדה ששום דבר לא מחובר אליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.