פורסם 2006 בנובמבר 1818 שנים אחלה עבודה בפוטושופ ... וניסיון לקדם את האתר שהולך לעלות עוד מעט . נחמד סהכ , חבל שהוא לא קיים במציאות . ואם כבר בשמועות עוסקים כאן , מכשיר חדש שהוכרז ביפן לפני מספר ימים : 3" מסך רחב , מקלט טלויזיה לווינית , מצלמת 3.2 מגהפיקסל עם פוקוס אוטומטי , 115 מגה זיכרון מובנה , 128 פולי עם 2 רמקולים סטריאופוניים , מגיע עם הרחבה של MSDP . ליצור קוראים W44S , והוא בלעדי לרשתות ביפן .
פורסם 2006 בנובמבר 1818 שנים אז למה יש לך א' בניק?כי הניק הוא יאבל , והשם הוא פבל .יש ביניהם דימיון קל , ושם זה נגמר .עמוד הבית של הW44S :http://www.sonyericsson.co.jp/product/au/w44s/index.html
פורסם 2006 בנובמבר 1818 שנים זיוף, ועוד זיוף גרוע במיוחד! עבודת פוטושופ על הפנים...לקחו N95, ושינו אותו טיפה...
פורסם 2006 בנובמבר 1818 שנים כי הניק הוא יאבל , והשם הוא פבל .יש ביניהם דימיון קל , ושם זה נגמר .מדובר בהטעיית הציבור.
פורסם 2006 בנובמבר 1818 שנים על פי אותם השמועות יכלול המכשיר מסך בגודל 3 אינץ,מצלמת 5 מגה פיקסל וזום דיגיטלי של 20 אינץ! WTF? חדשות וסיקורים נוספים יפרסמו בקרוב באתר www.icell.co.il זה מסביר הכל
פורסם 2006 בנובמבר 1818 שנים המכשיר לא קיים ...אני מאמין שאחרי N95 , הסימול של הסדרה יוחלף .אז מה זה?http://www.mobileblog.it/post/2386/nokia-n97-solo-una-photoshoppata
פורסם 2006 בנובמבר 1818 שנים זה לא אמיתי.אני מוכן להשים בתערבות את הN95 העתידי שלי (בעזרת ה') שאם יהיה N97 הוא לא יראה ככה, ולא יהיה לו את אותו מפרט.
פורסם 2006 בנובמבר 1818 שנים זה לא אמיתי.אני מוכן להשים בתערבות את הN95 העתידי שלי (בעזרת ה') שאם יהיה N97 הוא לא יראה ככה, ולא יהיה לו את אותו מפרט.תגיד בN95 יהיה אפשר להתקין לו תוכנת GPS ולהשתמש בה בחינם ללא תשלום לחברה הסלולרית?
פורסם 2006 בנובמבר 1818 שנים תוכנת הGPS היא מובנת כבר בתוך המכשיר. לגבי התשלום, זה עדיין לא ידוע...אני חושב שלא, כי את המפות+התוכנה מקבלים כבר בתוך המכשיר, ככה שלא צריך להוריד שום דבר מחברות הסלולר.
פורסם 2006 בנובמבר 2118 שנים מחבר WTF? זה מסביר הכל אוקי המכשיר לו קיים אחד מהפורום של נוקיה עיצב אותו,אני לא ידעתי. בקשר לאתר שלי אני לא ידעתי שאסור לפרסם אתרים מצטער
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.