עבור לתוכן

ראוטר אדימקס 6104K גורם למודם כבלים לא להסתנכרן לזמן רב.

Featured Replies

פורסם

ברשותי ראוטר אדימקס 6104K חדש כשהFIRMWARE עודכן ל3.25 האחרון.

כשאני מחבר אותו למודם הכבלים (חיבור טרי לכבלים) המודם מישתגע ומנסה להיכנס לסינכרון (מנורות מהמהבות בסדר הדרגתי) כל הזמן לפעמים גם במשך 3 שעות וזה אחרי שאני מנתק את הראוטר ממנו. להיתחבר לאינטרנט דרך הראוטר אני בכלל לא יכול עקב חוסר הסינכרון של המודם.

משהו גורם למודם להישתגע כשהנתב מנסה לדבר איתו ואני מנסה לאתר מה הבעיה.

*כדאי לציין שיש התנתקויות עם המודם (בחיבור חייגן רגיל) וחיבור ללא חייגן עדיין לא עשו לי. כנראה יש איזו בעייה בתשתית שצריך לסדר והיא גורמת להתנתקויות אבל זה לא מסביר את הבעיה עם הראוטר.

נתונים נוספים:

-יש לי גישה מלאה לראוטר מהמחשב.

-המודם הוא THOMSON 425 (משומש לצערי).

-כבלי רשת ישרים.

-ספק בב"ל: חיבור ללא חייגן עדיין לא עשו לי.

-את הראוטר אני מנסה לחבר אחרי RESET תוכנתי.

פורסם

שאתה מחבר את המודם ישירות למחשב הוא גם משתגע? לי יש את אותו נתב, גם חיבור לכבלים עם מודם Terayon ואף פעם לא היו לי בעיות כאילו.

פורסם
  • מחבר

כשהמודם מחובר ישירות למחשב (חיבור בעזרת חייגן) הוא לא מישתגע ככה (נכנס לחוסר סינכרון לזמן רב). אמנם יש בעייה של התנתקויות אבל לא בעית סינכרון ארוכה. הצרות מתחילות כשאני מחבר את הראוטר למודם (כשהמודם מסונכרן) אז המודם יוצא מסינכרון ומנסה להיסתנכרן ללא הצלחה לפעמים גם במשך שעתיים שלוש (כשהראוטר כבר נותק ממנו בדקה הראשונה של הבעיה).

פורסם

נראה לי מודם דפוק, היה לי TERAYON ובחיים לא היו לי התנתקויות איתו כשחיברתי אותו לבד (הוא היה יציב כמו סלע) לדעתי נסה להחליף את המודם.

פורסם

שמע אם המודם שהוא מחובר למחשב ישירות כן עובד ומסתכרן, אז לא נראה לי שהבעיה במודם, יכול להיות שהנתב דפוק.

מה שכן התנתקויות לא אמורות להיות, הייתי מתקשר לכבלים ומנסה לברר את זה איתם, הם בטוח יחליפו מודם.

פורסם

ההסתנכרנות של המודם לא אמורה להיות קשורה למכשיר שאליו הוא מחובר (בין אם זה מחשב או נתב)...

???

פורסם

אתה בטוח שהFW שעדכנת מתאים לארץ?

פורסם
  • מחבר

יש באתר גירסת FIRMWARE בודדה ואותה עידכנתי , סביר שהיא מעודכנת גם לארץ עקב העובדה שהקישור מופיע באתר היבואן ויש איזו אופציה של בזק בראוטר.

לגבי הוט אני כבר מיואש מהם , לא רק שהם התקינו רק קו אחד מתוך שניים שהזמנו (ועוד על שני חדרים) להשיג מהם טכנאי שיגיע בכלל בשעת התיאום או שידע מה זה מחשב או רשת זה בלתי אפשרי.

כבר היה טכנאי אינטרנט יום אחרי שהיה לו מודם מוטורולה 5100 (שהבנתי שהוא די טוב) ביד ולא רצה להחליף למרות שהתעקשתי ושראה התנתקויות מטורפות מול הפרצוף בטענה שלמודם לוקח להיסתגל 3-4 ימים (בדיוק כמו כלב שמגיע לבית חדש)...

בינתיים כבר עבר שבוע, התנתקויות יש בלי סוף , עם הראוטר בכלל אי אפשר להיתחבר, ואני ממשיך לרדוף אחרי התמיכה בשביל להשיג טכנאים אחרי שכל פעם הם לא מגיעים...

::)

פורסם

הפחדת אותי עכשיו כי החליפו מהטריון לתומסון - נראה מה קורה.

לגבי השירות אני חייב לציין שאצלי הוא היה מעולה, אחרי שהטריון הלך תוך שעה וחצי היה לי פה טכנאי עם מודם חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים