עבור לתוכן

7600GT EXTREME vs 7600GS EXTREME ראש בראש!

איזה כרטיס יותר -משתלם- לדעתכם, האם ההפרש של כמעט 200 שקל שווה? 1,620 הצבעות

1. 1. איזה כרטיס יותר -משתלם- לדעתכם, האם ההפרש של כמעט 200 שקל שווה?

• 7600GT EXTREME - 920 שקל
    • 7600GS EXTREME - 730 שקל

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מיתלבט בין שתי הכרטיסים האלו, בטווח מחירים הזה (של עד 900 שקל) לא מצאתי כרטיס טוב יותר.

אני יודע ש X1950PRO טוב בהרבה, אבל אין לי עוד איפה לגרד 250 שקל בשביל זה. אז אני מעדיף לקחת כרטיס טוב, בתקציב של 900 שקל.

עכשיו ההפרש בין השתיים הוא 200 שקל, לדעתכם ההפרש שווה ? כלומר ברור שה GT טוב בהרבה מה GS, אבל עוד מעט יוצאים כרטיסים שתומכים ב DX10 ואני מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית לכרטיסי MID RANGE אלו, כאשר המתחרים שלהם שתומכים ב DX10 יצאו.

מה אתם אומרים? כדאי להשקיע? או שה 7600GS יצליח להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית (להריץ משחקים כבדים בהגדרות סבירות, גבוהות אבל לא מקסימליות) בערך עד שנה הבאה?

בבקשה לפרט אחרי הצבעה! שהיה הסבר למה בחרתם בכרטיס מסויים.

תודה ויאללה להצביע!!

פורסם

נראה לי שה 7600GS אקסטרים וה 7600GS סוניק הם אותו כרטיס רק אחד של פאליט ואחד של אקספרט ויזן

ככה שהזול בנייהם שעולה 670 ב SKYPC הוא הכדאי כנראה

פורסם
  • מחבר

אמממ האמתי שהכרטיסים שבדקתי הם כרטיסי ה EXTREME של LEADTEK. שבאים עם קירור פסיבי ומהירויות מהירות גבוהות יותר..

עכשיו הכרטיס של PALIT, צריך להוסיף לו איזה קירור מיוחד או שפשוט אפשר לעשות לו OC עם הקירור שבא איתו?

ואיך הכרטיס ההוא מפנדה? ניראה לי שהם דיי דומים רק שהוא סתם יקר יותר, כי הוא מפנדס.. מה אתם אומרים?

פורסם

לפי דעתי הגירסת אקסטרים של לידטק לא מגיעה עם זיכרונות DDR3 כמו אלו שציינתי ולכן פחות מהיר ופחות טוב להמהרה באופן משמעותי

אתה יכול לעשות אובר עם הקירור שבא איתו כמובן שכמו במעבדים קירור חזק יותר יתן אובר גדול יותר

פורסם

מסכים.

אין שום סיבה לקחת משהו אחר מה 7600GS sonic (אלא אם כן לוקחים X1950/7900GS).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים