עבור לתוכן

שאלה לגבי הוספת זכרונות

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי זכרונות למחשב - שני סטיקים של CORSAIR 512MB CL2.5 400MHZ VALUE סה"כ 1GB

בקיצור התקנתי חלונות ויסטה, ו1GB לא מספיק לי ... (החלונות תופסות 512MB מהזיכרון תמידי)

עכשיו השאלה שלי עד כמה יפגע לי בביצועים עם אני יקנה עוד 2 סטיקים של 512MB ?

והאם זה חשוב שהם יהיהו מאותו דגם של הזיכרונות שיש לי ?

והאם אני יקנה CL2 זה ישפר לי ביצועים ?

פורסם

זה לא יוריד לך ביצועים אם תקנה 512X2,להפך זה לא יהרוס לך את ה-DC

אין טעם לקנות CL2 מאחר ואני מאמין שהם יחסית יקרים וחוץ מזה בגלל שהזכרונות הנוכחיים שלך CL2.5 הם בכל מקרה יעבדו ב-CL2.5 ולא ב-CL2.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי אז אתה אומר שאם אני יקנה עוד 512X2 יהיה לי 2 DUAL CORE עם 4 סטיקים ? אז ככה זה רק ישפר ביצועים לא ?

ועוד משהו .. האם ה 512X2 החדשים חייבים להיות מאותה חברה?

תודה

פורסם

לא חובה שזה יהיה מאותה החברה כלל וכלל רק שים לב שהזכרונות יעבדו במהירות של הזיכרון האיטי מבין כולם ככה שאין טעם לקנות עכשיו זכרונות 800MHZ CL2 או משהו כזה.

וזה לא Dual core אלא Dual channle

פורסם
  • מחבר

אה אוקי תודה רבה וסליחה על הטעות :]

ועוד משהו אתה ממליץ על איזה דגם מסוים ?

והאם זה יכול לפגוע לי ביכולות אוברקלוק ?

פורסם

אני ממליץ על משהו סביר וזול,סה"כ אלו זכרונות Value. לכן לא היתי לוקח קורסאיר למשל בגלל שהם יקרים.

לפגוע ביכולת ה-OC? אני לא רואה סיבה שזה יקרה.

פורסם

האוברקלוק לזכרונות (מה שקורה אוטומטית באוברקלוק למעבד), יהיה מושפע מהתדר המירבי שהזיכרון ה"חלש" ביותר יכול להגיע אליו.

לדוגמא אם אתה עכשיו ביחס מסויים שגורם לזכרונות לעבוד ב475, ואחד משני הסטיקים החדשים שתקנה לא יעבוד בזה, זה יגרום לך להוריד את היחס לזכרונות.

מכוון שהזכרונות הנוכחיים שלך לא כאלה חיות אוברקלוק, לא הייתי דואג יותר מידי, פשוט תתיעץ לפני שאתה קונה זכרונות (משמע, להתרחק מelixr ודומיו).

בהצלחה בקניה (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים