פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים ניתן לראות פרטים ותמונות וכמובן תוכנת בדיקה לבדוק האם המחשב שלכם מתאים להריץ ויסטה. האם ויסטה מתאימה למחשב שלי?
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר לפי מה שהתוכנה של מיקרוספוט בודקת כמעט כול מחשב מתאים, הבעיה שיש הבדל בין דרישות מינמום לבין דרישות כדי שירוץ סביר לבין דרישות שירוץ אופטימלי ויותרועבור ריצה ממש מהירה ואופטימלית בהחלט צריך מחשב חזק
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אני רואה שבUltimate יש:Better protect your data against loss or theft with Windows BitLocker Drive Encryptionלעומת הHome pre ששם אין את זה. האם זה עוזר במשהו? (מזה עושה בכלל למי שיש ULTIMATE)
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים ^^המפרט שלך בכלל לא חזק מספיק בשביל להפעיל את ויסטא ולשחק במשחקים אם בכלל להפעיל את המערכת..נגיד לי יש מחשב דומה לשלך אבל עם 1GB וכרטיס מסך חזק יותר אבל לפי מה שאומרים בפורומים אז יש לי מחשב חלש מדי..כן, צודק.הבעיה שלי זה הראם.הכרטיס מסך שלי מאוד מספק אותי.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים ההבדליםhttp://www.microsoft.com/windowsvista/getready/editions/default.mspx
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר כן, צודק. הבעיה שלי זה הראם. הכרטיס מסך שלי מאוד מספק אותי. יש לך דווקא אחלה כרטיס מסך וגם מעבד לא כזה רע בכלל לפי דעתי רק קצת זכרון (לפחות ג'יגה) ותהיה מסודר
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים יש לך דווקא אחלה כרטיס מסך וגם מעבד לא כזה רע בכלל לפי דעתי רק קצת זכרון (לפחות ג'יגה) ותהיה מסודר תודה רבה על העצה ;D אך איני יכול לאפשר במצבי הנוכחי 340 ש"ח(לעוד חצי ג'יגה זיכרון). כך גם אני חושב שהוא יהיה מסודר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.