פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אני משתמש חדש בכל נושא הלינוקס אבל הצלחתי להתקין בהצלחה את הלינוקס אבל יש לי 2 בעיות1) הXGL לא מוכן לעבוד למרות שהצלחתי לסדר את זה שזה יזהה את הכרטיס מסך ויעבוד עם ההתקנים שלו2) הWIFI לא עובד והמערכת פשוט לא מזהה את הכרטיסעכשיו את רוב ההתקנה הצלחתי לבד לגרום לנייד לעבוד עם הכרטיס מסך נעזרתי קצת בחבר אבל הוא משתמש בעיקר בדביאן אז הוא לא מתמצא בפדורה למרות שהבסיס אותו בסיס אצל כולםאז אנא התייחסו אלי כאל משתמש חדש ותסבירו לי מה בדיוק אני צריך לעשות כדי לגרום לזה לעבודפרט חשוב מפרט של הלפטופDell Inspiron 6400 כרטיס מסך Ati x1400 mobilityכרטיס WIFI Dell 1390 אודה לכם אם גם תוכלו להכווין אותי למדריך למשתמש לינוקס מתחיל (בעדיפות לעברית אבל אין לי בעיה גם עם אנגלית רק שיהיה קל להבנה)תודה ואני מקווה שאני אצליח כי אני לא רוצה לוותר על לינוקס
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים שמע ידידי הלינוקס מצריך למידה עצמאית כפי שבטח שמת לב תתחיל ללמוד בעיברית http://www.penguin.org.il/doku.phpאחר כך יהיה לך יותר קל ללמוד באנגליתיש שתי פורומים פעילים יחסית(שאני מכיר) של לינוקס האחד whatsupהשני של tapuz (בקטגוריה של לינוקס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.