עבור לתוכן

עזרה בקשר לOC.

Featured Replies

פורסם

טוב צילמתי תמונה מהביוס,אני צריך בבקשה שתגידו לי אם פה אני צריך לעלות את הMHZ.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע?

פורסם

כשנכנסת לביוס תראה מה הייתה ברירת המחדל שלך.

תעלה את ה-MHZ כל פעם בקפיצה אחת תשמור ותצא מהביוס.במעבדי אינטל אתה יכול רק להעלות את התדר,אין לך אפשרות לשחק במחלקים ומכפלות.

אם יצאת מהביוס והמחשב עשה לך BOOT והעלה WIN אז תריץ בדיקת S&M עד לשלב ה-CPU.תהיה קצת באינטרנט,משחק ושוב תכנס ותעלה עוד קפיצה .

שים לב לחימום ולטפ' כי יש לך פרסקוט כנראה והם ליבות חמות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אתה לא חשוב שעדיף לעלות בקפיצות של 5MHZ ?כי לעשות בדיקה של שעתיים כל פעם זה מטורף.

ושאתה אומר BOOT אתה מתכוון לPOST?

ויש לי ליבת נורטווד.

פורסם

אתה יכול בקפיצות של 5MHZ,אין בעיה תפעיל קצת שיקול דעת.אבהל תהיה סבלני,תעקוב אחרי הטפ',אם אתה "מכיר" את המחשב אתה כבר תרגיש ותדע אם הוא לא יציב.

לגבי ה-S&M(אני מבין שהורדת אותה-מעולה),אם אתה רואה ששתי הבדיקות הראשונות עוברות אז תעלה שוב את התדר.אחרי כמה בדיקות אתה חייב בדיקה מקיפה לראות שגם הספק עומד לך בעומס.

אגב,לכמה הגעת עד עכשיו?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בקפיצות של 5MHZ,אין בעיה תפעיל קצת שיקול דעת.אבהל תהיה סבלני,תעקוב אחרי הטפ',אם אתה "מכיר" את המחשב אתה כבר תרגיש ותדע אם הוא לא יציב.

לגבי ה-S&M(אני מבין שהורדת אותה-מעולה),אם אתה רואה ששתי הבדיקות הראשונות עוברות אז תעלה שוב את התדר.אחרי כמה בדיקות אתה חייב בדיקה מקיפה לראות שגם הספק עומד לך בעומס.

אגב,לכמה הגעת עד עכשיו?

תודה רבה אחי!

חח,לא הורדתי עדיין את S&M ,אבל קראתי פה שזה בדיקה של שעתיים,ואני עדיין מברר על OC,לא עשיתי,אני רוצה להבין את זה ,ללמוד את זה ואז לנסות,כי אני לא רוצה לשרוף כלום .

לדעת איפה לעלות ,כמה לעלות ,מה עושים שהמחשב לא עושה POST,וכל מיני דברים שכדאי ללמוד,וככה שאני יעשה,אני ידע בדיוק איך עושים את זה,וילך לי יותר בקלות!

ושוב ,תודה רבה!!!!

פורסם
  • מחבר

הלינק הראשון זה למעבדי AMD,את השני קראתי,אבל לא הבנתי מה זה Hyperthreading Technology,אם תוכל להסביר לי אני אשמח.

נ.ב,איזה ישן המדריך הזה,P4 עוד היה חדש :)

פורסם

אני יודע,אבל זה יתן לך הבנה טובה יותר בהבדלים.

http://www.intel.com/technology/hyperthread/

בגדול זה אומר שכל משימה או פקודה שהמעבד מקבל הוא מפצל לשניים.כל מעבד מטפל בפיצול אחד ושניהם מתמזגים לאחר העיבוד לתוצאה אחת.זה מאפשר עיבוד מהיר יותר של המידע שמגיע למעבד.זה ממש בגדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים