עבור לתוכן

AGEIA PhysX, מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על הכרטיס הזה שמטרתו להצטרף לכרטיס מסך הראשי שלכם ולעזור לו בעיבודים פיזקלים?

האם אכן יש שיפור בביצועים? ובאיכות הגרפית?

ניתן בכלל להשיג אותו בארץ?

שווה את המחיר?

???

• תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא מוריד FPS ונותן אפקטים נוספים כול מיני שמתס...

המחיר שלו מוגזם ולדעתי הוא לא שווה את זה.

תריץ חיפושים בגוגל תראה סרטונים וכו'...

ניתן להשיג בארץ רק במקום לקנות אותו הייתי מחכה וחוסך את הכסף לכרטיס DX10 נורמלי בהמשך שיתן תמורה טובה יותר לכסף.

פורסם

יש ביקורת פה באתר אפילו..

פורסם

קודם כל הוא לא "עוזר" לכרטיס מסך, אלא למעבד.

דבר שני, יש משחקים בודדים תומכים בכרטיס.

הוא לא משפר גראפיקה, רק פיזיקה.

קיצר ממש לא שווה.

פורסם

לפי סדר השאלות:

1. דעתי היא שהוא מיותר.

2. אין שיפור בביצועים, להיפך.

3. יש אפקטים נוספים.

4. ניתן להשיג בארץ.

5. ממש לא.

פורסם
  • מחבר

לפי סדר השאלות:

1. דעתי היא שהוא מיותר.

2. אין שיפור בביצועים, להיפך.

3. יש אפקטים נוספים.

4. ניתן להשיג בארץ.

5. ממש לא.

רגע

למה הוא מיותר?

או ליתר דיוק נשאל זאת אחרת, קודם כול אמרו שבקרוב המחירים שלו ירדו (יעלה פחות מ1000 ש"ח) האם עכשו שיש כרטיסי מסך תומכי DX10 שגם כוללים האצת פיזיקה די טובה (בNVIDIA לפחות), הוא שווה את זה?

אילו עוד אפקטים הוא נותן בכלל? ובאילו משחקים או תוכנות רואים את זה? האם יצאו בקרוב דברים שממש תומכים בו שנראה שיפור רציני באפקטים או בביצועים?

ואיפה בכלל ניתן להשיג בארץ? תן קישור בבקשה.

פורסם

למה הוא מיותר?

אין כמעט משחקים שתומכים בכרטיס, המחיר שלו מאוד גבוה, ואפשר להסתדר בלעדיו ;)

אנחנו לא יודעים כלום עדיין על ההאפשרויות העיבוד הפיזיקאליות בליבת G80, אי אפשר להשוות כלום עדיין.

איזה אפקטים? אפשרות לחישוב פיזיקה מורכבת מאוד, למשל בניין שמתמוטט ורואים כל לבנה נופלת בצורה אחרת למקום אחר, מאוד מציאותי. יש עוד הרבה דוגמאות.

פורסם

תריץ חיפוש בגוגל ותראה סירטונים..

רוב הזמן לדעתי זה הורס.

פורסם
  • מחבר

למה הוא מיותר?

אין כמעט משחקים שתומכים בכרטיס, המחיר שלו מאוד גבוה, ואפשר להסתדר בלעדיו ;)

אנחנו לא יודעים כלום עדיין על ההאפשרויות העיבוד הפיזיקאליות בליבת G80, אי אפשר להשוות כלום עדיין.

איזה אפקטים? אפשרות לחישוב פיזיקה מורכבת מאוד, למשל בניין שמתמוטט ורואים כל לבנה נופלת בצורה אחרת למקום אחר, מאוד מציאותי. יש עוד הרבה דוגמאות.

דווקא נשמע מאוד מגניב :jump:, אבל כרטיסי מסך אחרים כדוגמת G80 או ATI R600 שיצא לא מסוגלים לעשות את זה?

וכן ראיתי כמה סרטים

אבל לא התרשמתי במיוחד, מה עוד שזה סרטים די שטחיים כאלו, אני מניח שצריך ממש לחוות את זה, לפחות לשחק במשהו שתומך בזה כדי לראות מה זה שווה, לכן מעניין אותי עם מישהו אכן התעסק עם זה והתרשם לטובה או רעה מהיכולות שלו

פורסם

אני יודע שיש פה שניים בטוח (אולי יותר) שיש להם את בכרטיס המדובר.... נקווה שיראו את הפוסט.

פורסם

כל העניין עדיין בחיתוליו, בעוד כמה שנים אני מאמין שכל הכרטיסים ידעו לחשב פיזיקה בצורה כזו או אחרת.

היום זה מאוד יקר, וכמו שכבר אמרתי מעט מאוד מפתחי משחקים מתמקדים בזה.

פורסם
  • מחבר

אממ טוב נשמע מעניין

המחיר באמת זאת בעיה מרתיעה, במיוחד שרובנו נעדיף את ה1000+ ש"ח האלו לתוספת למחיר כרטיס מסך לצורך הצטיידות בכרטיס תומך DX10 חדיש (ויקר), פשוט מעניין איך נראים משחקים ואם באמת נראים אחרים שתומכים בזה,יש פה מישהו שיש לו את הכרטיס וראה הבדלים?

פורסם

לדעתי אם ישקיעו ממש בפיסיקה כמו שיורים בקיר אז הוא מתפורר על אמת ולא רק אלגוריטם שקבוע מפורר את הקיר אותו דבר כמו בפיר והחתיכות של הקיר נופלות על האדמה כמו במציאות ושיורים בדברים הכל מגיב כמו בעולם האמיתי אז הכרטיסים יהיו חובה.

פורסם

כל העניין עדיין בחיתוליו, בעוד כמה שנים אני מאמין שכל הכרטיסים ידעו לחשב פיזיקה בצורה כזו או אחרת.

היום זה מאוד יקר, וכמו שכבר אמרתי מעט מאוד מפתחי משחקים מתמקדים בזה.

מחזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים