עבור לתוכן

ביקורת ראשונית של VISTA מבית The inquirer

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

פעולת רינדור בתוכנת תלת-מימד נשענת על המעבד בלבד! רק התצוגה של הפוליגונים נעזרת בכרטיס מסך.

לא לגמרי מדוייק, היום סה"כ חלק מפעולות עיבוד עוברות לכרטיס מסך, קח לדוגמא צלליות וכדומה

בכול מקרה, ברור ש64 ביט לא יתן פי שתיים ביצועים וגם לא עוד 50 אחוז "בלבד"

השאלה אם אכן זה יתן 10 אחוז לפחות שמצדיקים מעבר לחלונות VISTA עם 64 ביט? (בהנחה שהתוכנות יתמכו בכך)

פורסם

הבעיה ש64 ביט לוקח יותר זיכרון מהראם גם... וגם ככה ויסטה זוללת זיכרון יחסית.. (אני עכשיו עובד עם ויסטה ואני נהנה מאוד עם 1 ג'יגה אבל כשמריצים משחקים עם 1 ג'יגה זה פשוט לא מספיק!)

urib כזה זיכרון יש לך?

ויסטה מריצה לך משחקים חלק עם הכמות זיכרון שיש לך?

פורסם

לא לגמרי מדוייק, היום סה"כ חלק מפעולות עיבוד עוברות לכרטיס מסך, קח לדוגמא צלליות וכדומה

בכול מקרה, ברור ש64 ביט לא יתן פי שתיים ביצועים וגם לא עוד 50 אחוז "בלבד"

השאלה אם אכן זה יתן 10 אחוז לפחות שמצדיקים מעבר לחלונות VISTA עם 64 ביט? (בהנחה שהתוכנות יתמכו בכך)

תראה בתוכנה הזאת מדובר בשיפור של 20% ברינדור על 64 ביט.

[attachment deleted by admin]

פורסם

פעולת רינדור בתוכנת תלת-מימד נשענת על המעבד בלבד! רק התצוגה של הפוליגונים נעזרת בכרטיס מסך.

אבל הרינדור יהיה יותר מהיר לא יותר איכותי

כמובן שתוכל לעלות תאיכות יחסית לזמן ואז לקבל ב64 ביט תמונה יותר איכותית באותו זמן נתון

אבל זה לא אומר שה32 ביט לא מסוגל להפיק אותה איכות אלה שפשוט יקח לו יותר זמן זה הכל

ככה שהביצועים יותר טובים לא האיכות ובמישחקים לכרטיס הגרפי יש הרבה יותר חשיבות בזה

פורסם
  • מחבר

20 אחוז זה מכובד מאוד :yelclap: הלוואי שגם במשחקים נראה את זה, בהחלט שיפור מורגש שיתן לנו להנות ממשחקים באיכות מטורפת

בכול מקרה

זה אכן דורש קצת יותר זכרון, אבל לפחות ב64 ביט אפשר לטפל בכמות זכרון בלתי מוגבלת כמעט תאורטית לעומת 32 ביט שיכול לכול היותר 4 ג'יגה של זכרון

הבעיה עכשו למצוא כסף לקנות עוד זכרון :s07:

פורסם

20 אחוז זה מכובד מאוד :yelclap: הלוואי שגם במשחקים נראה את זה, בהחלט שיפור מורגש שיתן לנו להנות ממשחקים באיכות מטורפת

בכול מקרה

זה אכן דורש קצת יותר זכרון, אבל לפחות ב64 ביט אפשר לטפל בכמות זכרון בלתי מוגבלת כמעט תאורטית לעומת 32 ביט שיכול לכול היותר 4 ג'יגה של זכרון

הבעיה עכשו למצוא כסף לקנות עוד זכרון :s07:

בויסטה 64 ביט אין יותר את מגבלת ה-3 ג'יגה ראם כמו בווינדוס XP 32 ביט.

פורסם
  • מחבר

בויסטה 64 ביט אין יותר את מגבלת ה-3 ג'יגה ראם כמו בווינדוס XP 32 ביט.

כן ברור

זה מה שכבר אמרתי, בחלונות 64 ביט אפשר גם עד 128 גי'גה של זכרון!

ומכיוון שזה 64 ביט אני מניח שאם מישהו ממש ירצה לא תהיה לו בעיה גם לשים 1000 ג'יגה של זכרון בעזרת PATCH מקסימום

פורסם

אתם מדברים על הזיכרון הווירטואלי או זיכרון ראם ??? בחיים (לפחות בנתיים) לא תוכל לשים 1000 גיגה זכרוון ראם על מחשב אחד

פורסם

אני עוד לא ניסיתי להתקין את ה-VISTA ומעניין אותי איך אני מתקין את ה-VISTA 64 ?

יש לי אפשרות לבחור בהתקנה בין הגירסאות 64 או 32 ?

או שיש גירסה מיוחדת ל-64 ?

פורסם

תלוי איזה גרסא יש לך.

יש גרסא שיש שם את את האפשרות לגרסאות ב-64 ביט

ויש גרסא שיש שם את הגרסאות ב-32 ביט בלבד.

פורסם

תגידו יש איזהשהו השוואה בFPS בין VISTA לXP?

פורסם
  • מחבר

תלוי איזה גרסא יש לך.

יש גרסא שיש שם את את האפשרות לגרסאות ב-64 ביט

ויש גרסא שיש שם את הגרסאות ב-32 ביט בלבד.

כשאתה קונה את גרסת הULTIMATE אתה מקבל גם את ה32 ביט וגם את ה64

נכון?

פורסם

אין לי מושג, לא קניתי... ::)

בכל מקרה בגרסא שמייקרוסופט "שלחו" לי, יש את כל הגרסאות כולל ULTIMATE, אך רק בגרסאת 32...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים