פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים שלום לכולם יש לי כמה שאלות:הרצתי את 3DMARK והתוצאה הייתה די עלובה רק 235 בערך.אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך .זה מחשב נייד עם כרטיס מולחם (RADEON 900 IGP) אני רוצה לשחק משחקים לא הכי כבדים אבל להנות מהם.הורדתי ATI TOOLS הוא שואל אותי איזה ציפ יש לי כדי שאני יעשה אוברקלוק ואני לא יודע.אם יש תוכנה טובה שיכולה לעזור למתחילים באוברקלור אני אשמח.שטלה נוספת: האם יש כרטיסי מסך לחריצי PCI?
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים קודם כל בגלל שזה כרטיס OB, לא תוכל להגיע איתו לשום OC (אולי לשפר 5-10 נקודות).ממש לא שווה...גם אם היה אפשר לשפר את ביצועיו פי 2 (שלא אפשרי גם עם הכרטיס הכי טוב ל OC {חוץ ממקרים מאוד בודדים}) לא ממש היית נהנה ממשחקים. יותר נכון זה לא היה מביא לך שום שיפור מורגש.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר העלתי לו את ה CORE מ 301 ל 303 בערךבדקתי מה המקסימום ל 307 והפסקתי באמצע כי פחדתי שיקרה משהו. (דא- החלו רעשים של סיבוב המאוורר)האם זה משמעתי כל השטויות המינימליות הללו?איפה אני יכול לראת טמפרטורה של הכרטיס
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים האם השיפור שעשית הוא משמעותי? לא עשית כלום. אין מה לעשות, על הכל צריך לשלם
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר הנה תראהאם תשים לב החזרתי את מהירות הליבה ל 298עריכה:ד"א: EVEREST מראה את טמפרטורת המעבד שהיא 57 איפה אני רואה את טמפרטורת הכרטיס?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים לכרטיסי OB אין זיכרון, הם משתמשים בזיכרון הראשי של המערכת.(בגלל זה אתה לא יכול לשנות את זה).
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר אוקי הבנתיעוד שאלה:יש לי 256 MB של RAMהכרטיס דורש 64 הורדתי אותו ל 32 ולפעמים ל 16 כדי שיהיה יותר ראם פנוימהן ההשפעות של הפעולות האלו?
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים במצב 2D ברוב המקרים לא יהיו לך בעיות, אתה יכול להשאיר על 32M זה לא ממש מורגש.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר אבל ככה יש חריגה גדולה יותר בראם, ואם אני נותן לזיכרון של הכרטיס מסך פחות זיכרוןאז עומס על הראם קטן.עריכה:איך אני יכול לדעת בוודאות מהו סוג הזיכרון שלי?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.