עבור לתוכן

The Legend of Zelda: Twilight Princess קיבל ציון מ1UP

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא רק שהאתר לא עובד, אתה מודע לעובדה שאף אחד פה לא אכפת, כן?

(לא מנסה להעליב, אבל רבק! את מי זלדה עדיין מעניין?)

פורסם

אותי ::)

פורסם
  • מחבר

לא רק שהאתר לא עובד, אתה מודע לעובדה שאף אחד פה לא אכפת, כן?

(לא מנסה להעליב, אבל רבק! את מי זלדה עדיין מעניין?)

האתר עובד בדקתי כרגע

וזלדה זה אחת מהסידרות המישחקים המוערכות ביותר בתחום וגם אם אתה לא אוהב תסידרה זה לא אומר שהרבה אחרים לא אוהבים

חוץ מיזה זה המישחק החשוב ביותר בהשקה של הWII וביגלל זה זה גם צריך לענין גימרים רצינים

אני למרות שאני לא מת על הלו ועל MGS כן יקרא תביקורות של הלו 3 וMGS4 שהם יצאו פשוט כי הם מישחקים חשובים

בתחום

ואם אתה רוצה לחיות בבועה וליקרוא רק על מישחקים שאתה אוהב אז סבבה רק על תגיד לי שכל הפורום לא רוצה לדעת על זלדה החדש

פורסם

גם אותי מעניין

עובדה שסדרות הישנות האלה מצליחות עד היום הרבה יותר מכל הזבל העכשווי שיש היום

פורסם
  • מחבר

גם אותי מעניין

עובדה שסדרות הישנות האלה מצליחות עד היום הרבה יותר מכל הזבל העכשווי שיש היום

למעשה סידרות כמו "סימס\נינטנדודוג\מאמן מוח \פוקימון וכו מוכרים יותר

אבל הסידרות האלה ועוד סידרות דומות הם יותר מיסחריות ולגימר רציני הרבה פחות טובות

פורסם

Donkey Kong rulez !!!!! ;D

סתם, עכשיו ברצינות, zelda פחות מעניין אותי מאותה סיבה שלמשל final fantasy פחות מעניין אותי - אני גיימר של PC ולא של קונסולות... (למרות שאלו מסדרות המשחקים המצליחות והמוערכות ביותר אי פעם)

פורסם

פוקימון היה תותח

אבל מג'נריישן אדוואנס זה ניהיה מסריח, אולי סתם כי אני שונא את gb advance ואת הגרפיקה המעצבנת ברמות שלו, סופר נינטנדו לא רואה אותו ממטר

לעזאזל היו צריכים להמשיך את החיים של הסופר נינטנדו עד היום רק בשביל rpg

הממממ

וזלדה זה שולט

טוב חוץ מזה שלינק הוא לפלף והוא שמאלני(יד שמאלית ;D) והוא מתחבא מאחורי מגן במקום להשתמש בחרב דו ידנית כמו לוחם אמיתי הסדרה הזאת שולטת והיא אחת הסדרות של משחקים עם המבוכים הכי מגניבים שיש, במיוחד הקרבות בוסים

פורסם
  • מחבר

Donkey Kong rulez !!!!! ;D

סתם, עכשיו ברצינות, zelda פחות מעניין אותי מאותה סיבה שלמשל final fantasy פחות מעניין אותי - אני גיימר של PC ולא של קונסולות... (למרות שאלו מסדרות המשחקים המצליחות והמוערכות ביותר אי פעם)

תיראה לפני שאתה גימר של:סוג מישחקים מסוים\חומרה מסוימת\חברה מסוימת וכו

אתה גימר וככזה אתה יכול לישמור על ראש פתוח וליקרוא כמה דקות ביום גם על מוצרים ומישחקים שאתה לא מתכנן ליקנות בחיים

ותיראה הWII לא בדיוק המוצר שיחליף מחשב דרג גבוה לשחקן PC

אבל אולי זה יכול לענין אותך בעתיד... כמכשיר נוסף

פורסם

wii יכול להיות מצויין כמו הגיים קיוב למשחקי חברה כמו מאריו פארטי מתי שבאים חברים

פורסם

תיראה לפני שאתה גימר של:סוג מישחקים מסוים\חומרה מסוימת\חברה מסוימת וכו

אתה גימר וככזה אתה יכול לישמור על ראש פתוח וליקרוא כמה דקות ביום גם על מוצרים ומישחקים שאתה לא מתכנן ליקנות בחיים

ותיראה הWII לא בדיוק המוצר שיחליף מחשב דרג גבוה לשחקן PC

אבל אולי זה יכול לענין אותך בעתיד... כמכשיר נוסף

צודק, למען האמת אני יודע די הרבה על zelda ועל final fantasy, כל משחק טוב מעניין אותי לא משנה באיזו פלטפורמה, אבל התכוונתי שאני לא עוקב אחרי ביקורות ותאריכי יציאה וכו' כמו שאני עושה עבור משחקי PC.

כמובן שלא להכיר את המשחקים הגדולים האלו זה (אני אעז ואומר) חור בהשכלה לגיימרים..

האמת היא שאני מאוד נהנה לדעת על משחקים כאלו למרות שאני לא אשחק בהם כנראה בכלל.. כרגע למשל אני מתלהב כמעט מכל משחק חדש לקונסולות החדשות (במיוחד Gears of War)

עריכה: שים לב גם שאמרתי ש zelda ו final fantasy פחות מעניינים אותי, ולא שבכלל לא מעניינים אותי..

פורסם

אין כמעט משחקים שגורמים לרוץ וקנות קונסולה אבל:

zelda dx לגיימבוי גרם לי לקנות גיימבוי ואת המשחק

zelda a link to the past גרם לי לקנות ADVANCE SP

ZELDA OCRAINA OF TIME גרם לי להזמין בשנת 2000 מחול N64

ןעוד שנה אני בטוח ארכוש WII עם ZELDA החדש

ובנתיים אני קונה ממשהו DS LITE יד שנייה ואני יזמין מחו"ל את ZELDA שייצא

ולא אני לא פאנבוי של נינטנדו אבל הסדרה הזאת גורמת להרגיש ילד שוב ולהנות ממשחקיות זורמת ללא תקלות

זה משחק חשוב כלכך חשוב שהוא גורם לך לזכור שמשחקי ווידאו הם לא סימולציה של החיים כמו GHOST RECON או FLIGHT SIMULATOR X

והם גם נהיגה סופר מציאותית כמו GRAN TURISMO אלא פנטזייה במציאות אחרת שלא אמורה לגרום לכאב,פחד,תחרות אכזרית לכן תזלזלו בWII

ובילדותיות שלו כמה שתרצו הוא עדיין מספר 1 בתחום הוא עדיין יוצר משחקים ולא מעתיק את המציאות למסך הקטן

ZELDA זה יצירת אומנות.

פורסם

זה משחק חשוב כלכך חשוב שהוא גורם לך לזכור שמשחקי ווידאו הם לא סימולציה של החיים כמו GHOST RECON או FLIGHT SIMULATOR X

והם גם נהיגה סופר מציאותית כמו GRAN TURISMO אלא פנטזייה במציאות אחרת שלא אמורה לגרום לכאב,פחד,תחרות אכזרית לכן תזלזלו בWII

ובילדותיות שלו כמה שתרצו הוא עדיין מספר 1 בתחום הוא עדיין יוצר משחקים ולא מעתיק את המציאות למסך הקטן

ZELDA זה יצירת אומנות.

בשביל זה יש את Myamoto

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לWII כבר בהשקה יהיו מישחקים מהרבה סוגים ושפונים לקהלים אחרים

ויחד אם זלדה יש כבר עוד 2 מישחקים שקיבלו ציונים טובים (+ 8 )

ובטח יהיו יותר

ככה שזה השקה טובה שפונה לקהל רחב ואם הרבה קונסולות להשקה

וזה לאומת הPS3 שהמישחק כניראה הטוב ביותר אליו גם כרגע וגם בקרוב הוא Resistance

שקיבל 8+ בגימספוט ואם הרבה פחות קונסולות להשקה

ככה שבדור הזה אתה לא יכול להגיד שנינטנדו פונה רק לתחום אחד

אלה לקהל מאוד רחב ואם תמיכה מאוד גדולה מחברות צד שלישי ואפילו סקוור איניקס מפתחות 2 מישחקים כרגע לWII

בנוגע לזלדה לDS יש לי ספקות מאוד גדולים לגביו

אבל לDS כבר הכשיו יש הרבה מישחקים מאוד טובים ויושי החדש שיצא לפני כמה ימים ניראה מצוין

פורסם

פייייי,זה כנראה באמת משחק רציני..

GameSpy ** 5 / 5 Nov 13, 2006

1UP ** 10 / 10 Nov 16, 2006

Gamerz-Edge ** 10 / 10 Nov 15, 2006

Lawrence ** 9.9 / 10 Nov 14, 2006

GamersMark ** 9.6 / 10 Nov 14, 2006

UnderGroundOnline ** A Nov 13, 2006

GameBrink 99 / 100 Nov 15, 2006

מגייםספוט.

ד"א זה רק לWII?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים