עבור לתוכן

evga nForce 680i SLI vs. P5W DH DELUXE

Featured Replies

פורסם

הוא יתמוך במעבדי 4 ליבות?

כן.

• תגובות 56
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שהדגם הפשוט ביותר 965p-s3 אמור לספק אותך. ד"א המחירים שם

די יקרים, ניתן להשיג את הלוח הזה החל מ-790 ש"ח.

פורסם

אתה צריך להפנים שאין הבדל במהירות סטוק בין הלוחות. ואם יש הוא זניח לחלוטין.

טיפשי להשקיע הרבה כסף בלוח שלא ינוצל. את הכסף הזה לוקחים לזכרונות/מעבד/כרטיס מסך שבמקרה של משחקים הוא הכי חשוב/כוננים קשיחים וכו'.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

Check reviews of the both boards (including comparison between them) here

http://enthusiast.hardocp.com/

Bottom line: they are neck to neck performance wise, 680 from EVGA is better OC but (and this was a showstopper for me - there are HUGE stability issues with 680i!

Because of that I got p5W DH DELUXE

BTW, it does support quad core!

פורסם

באמת לך על ה - GIGABYTE 965P S3.

אני לא מבין למה הזכרתם את ה - ASUS P5W DH DELUXE פה, ה - ABIT AW9D-MAX טוב יותר.

פורסם

איך הגעת לרביעה שהם צוואר אל צוואר?! :s07:

כל ביקורת שקראתי על ה DH אומרת שהוא לא יציב באזור ה 400Mhz באס וגם אז רק עם העלאת מתח ל NB.

גם כאן בקושי גירדו איתו את ה400.

ה 680i עבר את ה500 כמעט עם כל המעבדים האפשריים שנבדקו עליו וזה קרוב מאוד דווקא ל P5B ולא ל DH.

מה שכן, יש אכן בעיית יציבות ו"חורי OC" עם ה 680i וכנראה רק כשייצא עדכון ביוס מקיף וגדול הוא ישקל כאופציה מעולה לקניה, עד אז זה עניין של מזל על איזה לוח נופלים.

פורסם

בגלל זה רשמתי שה - ABIT יותר מתאים להשוואה ל - 680I.

פורסם

בגלל זה רשמתי שה - ABIT יותר מתאים להשוואה ל - 680I.

ואני מסכים.

התגובה שלי היתה מכוונת ל romanf שהגיב משהו מאוד לא ברור ובעיקר מאוד לא נכון על ה DH.

פורסם

כבר הוציאו עדכון לביוס לפי מה שקראתי

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTI0NywxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

Cutting to the chase, NVIDIA released a BETA BIOS, the P23, this last weekend that is supposed to fix these data corruption issues. Here is what they had to say:

We posted a BETA BIOS last night which we believe resolves the SATA problem. eVGA team and others are working with customers since last night to have users validate the fix.

בואו נמתין קצת, לדעתי זה שווה את ההמתנה, הביקורות על ה 680i מהללות אותו אילולא היו לו בעיות יציבות.

פורסם

חדשות טובות :anim-jjd:

טוב זה היה דיי ברור שיפתרו את זה, אם לא ב-rma אז בביוס. אני לא מאמין ש-nvidia או evga יכולים להרשות לעצמן להפקיר את ספינת הדגל שלהם :screwy: נו באמת... מי שיכול לחכות שיחכה, מי שממש ממהר ורוצה את הלוח הזה - שיקח אותו וידאג שתהיה אחריות. סתם עושים סיפור לתקשורת... כל לוח פשוט אחר מי שומע על הבעיות שלו? ותאמינו לי שתמיד יש בעיות בהתחלה..

כבר שמעתי סיפורים שהלוח אוכל לכם את הזכרונות וכל מני BS. יש אחריות ממה יש "לפחד"? (מלבד איבוד מידע :) )

בכל מקרה לכל דבר שכזה ניתן להתכוננן .. אז שיאכל את ההתקנה החדשה של vista ושיהיה לו לבריאות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים