עבור לתוכן

חיבור כרטיס קול נוסף.

Featured Replies

פורסם

ברשותי כרטיס הקול HERCULES GAME THEATER XP 6.1 אך הוא לא מספיק לי בשביחל עבודה עם תוכנות ליצירת מוסיקה הדורשות כרטיסי קול מקצועיים עם תמיכה ב24 ביט.

לאחרונה שקלתי לקנות בנסוף להרקולס את הכרטיס הזה

השאלה שלי היא אם שני הכרטיסים יוכלו לעבוד במקביל או שאצטרך לוותר על ההרקולס שלי?

פורסם

למיטב ידעתי לא תוכל להפעיל שתי כרטיסי קול יחד

פורסם

תצטרך לותר על ההרקולס ,אין אפשרות להפעיל שני כרטיסים ביחד !

ותבדוק טוב אני חושב שהכרטיס שנתת אינו נתמך על ידי XP (מה שאומר שהוא ישן).

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה יותר חשבתי על הכרטיס הזה ...מה אתם אומרים עליו?שווה?

כרטיס מעולה לעבודה עם מוסיקה אך איני יודע אם למשחקים הוא טוב ומסוגל לעשות מה שהררקולס עושה..מישהו יודע?

פורסם

חמוד, בתור אחד שעובד עם הכרטיסים האלה Gina24 של אקו זה הכרטיס בעל איכות ההקלטה הכי גבוהה שאני מכיר לאולפן ביתי בשוק היום לא רק שהוא עולה 400 דולר בארצות הברית בארץ הוא יעלה לך כמו מחשב שלם איכותי ועוצמתי...אבל עם יש לך את הכסף ואתה מוסיקאי כמוני שעובד בהקלטות בצורה מקצועית גם בבית Gina24 זה הכרטיס שאני לדעתי ולפי שמיעתי חושב שהוא הכי טוב שיש...פשוט כמשמעו :D

אבל אתה חייב להבין מדובר בכרטיס מקצועי לאולפן הקלטות זה כרטיס בעל איכות הקלטה דיגיטאלית של 24bit/96khz אבל ממש בשיא הטכנלוגיה הזאת...הכרטיס הזה לא משמיע רעשים האיכות כל כך נקייה שאתה לא יכול להאמין הבעיה היא שהוא עולה בארץ משהו כמו 5000 שקל וזה לא צחוק.

פורסם

בדיוק הבעיה שלי!!! :'(

מחשב P3-700 עם WinXP Pro ועם כרטיס קול

Digi design Protools ואני מנסה לחבר לו את ה Hercules GT6.1XP......

עד כה אני מקבל בראש!

לאחר ההתקנה של הדרייברים הוא פשוט נותן לי איזה Blue screen בחטף ולאחר מכן ה CD-ROM לא מתפקד....

אני מבין שאין עדיין איזה פיתרון?!

פורסם

ודרך אגב, כן אפשר לחבר שני כרטיסי קול באותו מחשב.....לפני זה חיברתי SB Live יחד עם ה Digi והם עבדו!!!

פורסם

תאורטית אפשר להתקין כמה כרטיסי קול במחשב בדיוק כמו שאפשר היה להתקין בשביל בי בי אסים של פעם ארבע מודמים במחשב ... כל עוד אין התנגשות באיי אר קיו וב dma לעניות דעתי אין בעייה ... רק היום אין צורך בזה ...

ילד ... אתה כנראה לא הסתכלת ... או שאתה לא הכי מבין במחשבים ... אבל העפתי מבט במפרט של הכרטיס עריכת מוסיקה שהסתכלת עליו ... הוא לא מיועד בכלל למשחקים ..., אבל כן אפשר לחבר אותו במקביל לכרטיס קול הרגיל שלך (הקופסא החיצונית נשלטת ע"י כרטיס בקר שכזה ... ) הוא מיועד לעריכת מוסיקה פרופר .. אז תשכח לשחק עליו דום 3 לדוגמא ...

אם אתה רוצה פשרה טובה באמצע ... וגם מאוד מאוד איכותית לדעתי ... אז לך על האודיגי 2 פלטינום של קריאיטיב ... הוא נותן לך רמה מאוד גבוהה של עריכת מוסיקה ... לא הייתי משווה אותו לכרטיסים מקצועיים פרופר .. אבל הייתי אומר שהוא מספיק טוב למוסיקאי הביתי הממוצע ... אפשר להוציא ממנו דברים פנטסטיים , ולפי ברור שערכתי איפה שהוא הוא עולה משהו כמו 1300 שקל בגרסא המלאה ...

טל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים