עבור לתוכן

בעיה באובליביון עם 7600GT

Featured Replies

פורסם

בלוח אם שלי יש 2 סלוטים של ddr400, הוא עולה 350 אחרי הנחה ב ksp.co.il. את הקונרו גם קניתי משם.

יעלה לך משהו כמו 1400... אתה מוכן להוציא הוצאה כזאת? אם לא אז תתפשר על amd...

• תגובות 33
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעבדי פנטיום 4 תמיד היו ידועים ביכולתם הגרועה בכל דבר בעיקר במשחקים, לא סתם AMD צברה כזאת אהדה רבה.. והמעבד שלך לא יוצא מהכלל אני מצטער שאתה צריך לשמוע את זה אני מבין אותך כי אני חייתי עם גרוטאה פנטיום 4 1700 שנתיים ולא יכולתי לעשות כלום...

בקשר לשדרוג ה7600 מריץ משחקים מצוין על רזולוצייה 1024^768 בעיקר אך גם ב1280^1024 יספיק לך מעבד AMD ATHLON 64 X2 3800 למרות שאכן הקונרו יותר חזקים, כאשר הרזולוצייה שלך היא 1600^1200 ואתה מפעיל את כל העומס הגרפי הפערים מצטמטצמים ואין הובלה לשום מעבד, וזה הוכח!!!! תראו בכל BENCHAMARK במיוחד OBLIVION ובשביל הכרטיס ה מעבד שציינתי AMD ATHLON 64 X2 3800 יהיה תמוררה מלאה לכסף.

בהצלחה!!!!

פורסם

יופי, עכשיו תמצא לו לוח אם עם סלוט AGP שתומך במעבד שציינת :silly:

פורסם

אני מאמין שיש לוח אם לסוקט 939 שתומך במעבד הנ"ל נראה לי של ASROCK לא קשה למצוא

פורסם

מה השטויות האלה פה ??

המחשב השני שלי (P4 2.8 , 6800GT אבל עם 1.5 ג'יגה זכרון) פחות טוב בכרטיס מסך כאמור אבל יותר טוב בזכרון ומריץ את המשחק יופי על הגדרות בינוניות.

(לא מדבר פה על 100 fps בשטחים פתוחים , אבל בהחלט בצורה שאפשר לשחק ולהנות)

זה בעיה אך ורק של זכרונות, תשדרג יהיה שיפור גדול (לפחות לג'יגה זכרון).

פורסם

טוב אז עדיף שיתחיל עם שידרוג הזיכרון, לדעתי לא יהיה שיפור גדול. erap129 תחזיר תשובה ברגע שתוסיף זיכרון ותבדוק מה מידת השינוי, למרות שאני חושב שהמעבד יעשה את השינוי, אבל תתחיל עם ההוצאה הזולה שזה הזיכרון, ותנסה להוסיף זיכרון 512 בדיוק כמו שיש לך עכשיו שיעבוד לך בדואל.

אתה בכל מקרה צריך לפחות ג'יגה למשחק כמו oblivion.

פורסם

kh ha 6800 עא

פנטיום 4 3 גיגה

1024

והמשחק עובד מעולה על גרפיקה בינונית-גבוהה

וזה ידוע ש 6800 גי טי טוב יותר מ 7600 גי טי חבל שאף אחד לא מבין את זה......

פורסם

טעות, אני מריץ תמשחק על 1024 768 הכל הכי גבוה עם 4XAA MULTISMAPLING ו 16XAF והמשחק חלק!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

טוב אני כנראה הולך להשאיל מחבר שלי היום 512 RAM אז נראה מה יהיה

פורסם

אני מריץ את המשחק עם 7600GS על ההגדרות הכי גבוהות ו 99% מהזמן הוא רץ חלק לגמרה!

פורסם

^^^

אתה צודק

פותח התרד אתה סתם יורד על 7600GT

הבעיה היא במחשב שלך עצמו אל תאשים את הכרטיס מסך

פורסם

אילו שטויות

עם המחשב שלי הרצתי את OB על הגדרות MED+Bloom 800*600 והמשחק רץ נחמד מאוד

ובכלל שידרוג זכרון הוא דבר מבורך,המשחק הזה ממש מטחנה

פורסם
  • מחבר

אוקיי השאלתי מחבר שלי סטיק של 512 ושיצאתי לעולם הפתוח הFPS שלי עמד בממוצע על 35-40 והיו ספייקים של 15-20 במקומות עם הרבה דשא וגם לפעמים הוא עשה כזה LOADING AREA.

וכל זה עם AA*2, 1024 X 768, והרוב על הכי גבוה

אז כן בינתיים זה עזר אז אני ישדרג ל1.5GB ונראה מה יהיה :)

פורסם

יפה מאוד, לא האמנתי שהוספת הזיכרון תשפר ככה את ה fps... אולי את התקיעות וממש בקצת את ה fps...

אז אם אתה מרוצה אין צורך במעבד חדש, למרות שלי היה את הצורך, אתה כנראה יכול להסתדר עם מה שיש לך עכשיו :xyxthumbs:

רק חבל שאין לי את המשחק, הייתי בודק כמה יש לי, משווה ורואה אם זו אכן התפוקה המקסימלית של הכרטיס מסך... אבל לפי מה שאני יודע זה משחק מאוד כבד, ואם על גרפיקה גבוהה הוא רץ על 35-40, זה טוב.

תוריד את התוכנה aquamark3, לא שוקלת הרבה, ותבדוק כמה fps יוצא לך שם.

פורסם
  • מחבר

החזרתי את הזיכרון לחבר שלי :'(

טוב לא נורא יום ראשון אני קונה 1GB שיעבוד לי בDUAL :)

אה ודרך אגב אם עכשיו יש לי נגיד זיכרון CL3 או CL2.5 אז יהיה הבדל אם יקנה זיכרון רגיל או Kingston hyperx CL2?

כי הבדלי המחירים בינם ממש קטנים (20 שקל לסטיק)

אה ודרך אגב גם עשיתי OC למעבד מ2.8 ל3.1 אז יכול להיות שגם זה עזר...למרות שנראה לה שהמעבד שלי אוברקלוקר רציני כי הטמפ' השתנתה רק ב2 מעלות בערך בעקבות האוברקלוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים