עבור לתוכן

עזרה בבחירת נגן (250$)

Featured Replies

פורסם

אם היית טורח להסביר את עצמך, ולא לצפות שנקרא את המחשבות שלך, ההודעה שלי הייתה נכתבת בנוסח אחר.

ועדיין, בכל מקרה-

עם ירידת המחירים של ה ZUNE, גם ירד המחיר של ה ZVM. ככה שצריך להתייחס לנתון הזה ביחס לשני הצדדים, וההודעה שלך, שוב, הופכת ללא כל כך רלוונטית.

• תגובות 32
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע...אני לא מבין על מה אתה מדבר טוב? מה לא רלוונטי מה??? אתה עושה כל הודעה ללא רלוונטית!

מה לא ברור בזה? ומה לא רלוונטי פה?

"טוב לדעת! אבל שים לב....הZUNE נגן הרבה יותר חדש ....והוא עולה משהו כמו 50 שקל יותר."

אין יותר ברור מזה - הכוונה היא שהZVM יצא די מזמן והZUNE יצא רק עכשיו והם כמעט אותו מחיר!

אתה כותב הודעות לא רלוונטיות אם שמת לב.....ההודעה הקודמת שלך פשוט לא קשורה לכלום אבל ממש לכלום!!

"אם אתה או מישהו אחר מעדיפים מכשיר פחות טוב על פני אחד יותר טוב בגלל שיש אותו לפחות אנשים, זו לא פחות מטיפשות".

זאת הודעה קשורה ורלוונטית?? אף אחד פה לא דיבר על הנושא הזה בכלל! אם לא הבנת את ההודעה אז תגיד שלא הבנת מה אתה ישר מעביר אשמות אליי ואומר שאני לא טורח להסביר את עצמי. כל ההודעות שלי ברורות מאוד לא יודע מה אתה רוצה.

אז די כבר.

כל הויכוחים האלה מיותרים לגמרי.

פורסם

הסברתי טוב מאוד למה הייתה כוונתי בהודעה הקודמת, אם אתה אטום מספיק בשביל לא להבין בפעם הראשונה, קרא בבקשה שוב עד שתוכן ההודעה ייקלט.

אני סיימתי להגיב פה, אז אין צורך בכך שתגיב אפילו להודעה הזו. למרות שאם אתה רוצה, אתה מוזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים