פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים שלום לכם,ניסיתי להתקין UBUNTU (מעבד AMD, כרטיס מסך OB), כשאני כבר עובד עם WINDOWS על המחשב, והכל הלך תקין שעד שהוא נתן לי את השגיאה הזו. עד כמה שהבנתי, זו בעיה עם הכרטיס מסך.יכול להיות שזו בעיה עם הגירסה הספציפית שיש לי? אני אפילו לא יודע איזו גירסה זו, אני חדש בלינוקס :s05:
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר מה השגיאה? , זאת השגיאה, (problem with the x server (your display adapter , משהו כזה... זה קורה אחרי שכבר הלינוקס מותקן. הוא מאתחל את המחשב להפעלה ראשונית, רואים את הלוגו היפה של UBUNTU, ואז מופיע מסך לבן (נראה לי שזה ה-BSOD של הלינוקס ;D) עם השגיאה הזו.
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר תרשום את השגיאה בצורה קצת יותר מפורטתאיזה כרטיס מסך יש לך?יש אפשרות לראות את כל הפירוט, אבל לצערי אני לא נמצא ליד המחשב הזה...הכרטיס מסך הוא OB , כמו שכתבתי למעלה, אבל בכל מקרה הורדתי עכשיו את הגירסה הכי חדשה של UBUNTU, מיוחדת ל-64 ביט.אני אנסה אותה ואחזור אליכם.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר טוב בוא נעשה את זה לאט לאטאיזה לוח אם יש לך?Gigabyte לא משהו מקצועי, זה עם צ'יפסט GEFORCE 6100.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים נראה לי שסתם אובנטו לא זיהה טוב את החומרה שלךsudo su -X -configuremv /etc/X11/xorg.conf /etc/X11/xorg.conf.backupmv xorg.conf.new /etc/X11/xorg.confsu - <שם היוזר שלך>startxתכתוב את הפקודות האלה
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר איפה בדיוק אני מקליד את זה? (אני חדש בלינוקס). אני גם משתמש ב-GUI, זאת לא התקנה ב- console, אם לזה התכוונת.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים תלחץ Ctrl+Alt+F2זה יעביר אותך לTTY חדששם תכניס את שם המשתמש והסיסמה שלךאחרי זה תכתוב את הפקודות שרשמתי לך
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים ואין אינטרנט אם אתה מתקשה בהתחברות לאינטרנט יש לך שתי אפשרויות קלות: 1.לקנות ראוטר (פה יש לך רשימה של מומלצים http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm ) 2.לבקש מהספק חיבור לאינטרנט ללא חייגן
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אם אתה מתקשה בהתחברות לאינטרנט יש לך שתי אפשרויות קלות: 1.לקנות ראוטר (פה יש לך רשימה של מומלצים http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm ) 2.לבקש מהספק חיבור לאינטרנט ללא חייגן 1. יש לי ראוטר ECI B-FOCuS Wireless 352 2.אני מחובר ללא חייגן . אבל תודה על העזרה אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.