פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים תמיד שילמתי הרבה מאוד על דיו וזאת עלות שאני יכול לחסוך ע"י מדפסת טובה וחסכונית אי לכך ובהתאם לזאת...אני רוצה לקנות מדפסת משולבת ואני מעוניין בהמלצה שלכם שהמדד הכי חשוב בקנייה היא החסכון בדיו.התחשבו בגודל מיכלי הדיו במחיר שלהם ובכמות הדיו שמתבזבזת בהדפסה.אשמח מאוד לקבל את ההצעות שלכם . בתודה מראש.
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים חסכוניות ביותר הם ה 4200 של קנון עם ראשים נפרדים וראש שחור שמספיק ל 900 דף,ה 5063 החדשה של HP שעולה 600 ש"ח עם ראש שחור ל 800 דף או קודמתה בתפקיד ה 5943 שיצאה מהמגוון אבל אולי יש חנויות שעדיין מוכרים אותה גם עם אותו ראש שמספיק ל 800 דף.
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים תפסיק לדבר בשפה של "אופיס דיפו": "יצאה מהמגוון...."בסוף נצטרך מתורגמן כדי להבין אותך.בכל מקרה אתה צודק. ה-4200 היא אכן המומלצת ביותר, אבל ל-HP לא הייתי מתקרב מהסיבות הידועות לכל.ותשמור על קשר, לא יזיק לך.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר קראתי חוות דעת על המדפסת הזאת ובאמת מתרשמים ממנה שהיא מדפסת טובה אבל אי אפשר לשים בה דיו חילופי מה שמייקר את עלויות ההדפסה.קחו בחשבון את שוק הדיו החילופי...כי רוב התכנונים שלי הם על זה.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אז קח בחשבון 2 דברים:1. שמת דיו חלופי באותו רגע מסתיימות לך 3 שנות האחריות של קרט.2.אתה פוגע במכשיר ובהתאם לכך האיכות שתצא.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר אני מחפש מדפסת זולה וחסכונית בדיו ולא אכפת לי כל כך מאחריות כי נראה לי שהסיכוי שאני אפסיד משם משהו נמוך ביחס להפסד שלי ממכלי דיו יקרים......
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אין דבר כזה מדפסת זולה וחסכונית בדיו,המדפסת הכי זולה של קנון עולה בערך 300 ש"ח עם דיו ל 240 דףהמדפסת הכי זולה של HP עולה בערך 200 ש"ח ותספיק ל 150 דף,אין פה שום חיסכון רק כאב ראש לקנות דיו כל שני וחמישי.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מסכים אם כל האמור לעיל פרט לדיו חלופי לא מקורי.צריך רק לבחור את הסוג המתאים(יש הבדלים גדולים באיכות).זה מוזיל את עלות הדיו לפעמים גם פי 3 ויותר.לגבי האחריות של HP אולי כיום זה הישתנה אבל פעם לא היית חיה כזאת.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר אני לא צריך מדפסת איכותית אבל אם אני אמור לשלם מחיר יקר יותר בשביל שהדיו יהיה זול זה בהחלט בדרישה שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.